Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Stawiszyn Sk Pawski
Testowa Tactiek trzecia
62% Balbezit 38%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 38.2
solide Schieten redelijk
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Bowsza geeft een lange en hoge pass. Helvei heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szkiełko. Szkiełko krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Węgorowski heeft problemen om de bal te vangen. Dazin speelt de bal door. Bowsza speelt de bal door. Ganso is nu in balbezit. Ganso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kondzioł verovert de bal door een tackle van achteren. Kondzioł passt de bal zonder na te denken. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko draait met de bal, schiet en ... Białek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - Sk Pawski 1:0

29e minuut.
Aldana heeft problemen om de bal te vangen. Kisiov is nu in balbezit. Alonso schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alonso krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Bowsza passt de bal met de wreef. Kamber rent richting de bal. Kamber met een sublieme pass. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bowsza kopt de bal weg. Klungelig pakt Mantzoukis de bal. Mantzoukis passt de bal met de wreef. Ganso rent richting de bal. Ganso schiet op doel. Białek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Mantzoukis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantzoukis passt de bal met de wreef. Ganso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganso heeft problemen om de bal te vangen. Ganso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stawiszyn 49%, Sk Pawski 51%.
KS Stawiszyn - Sk Pawski 1:0

46e minuut.
Salinas komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ganso met een sublieme pass. Kondzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondzioł passt de bal zonder na te denken. Mantzoukis rent richting de bal. Mantzoukis haalt uit met een fantastische trap. Białek bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Janecký passt de bal zonder na te denken. Alonso is nu in balbezit. Janecký is nu in balbezit. Janecký geeft een lange en hoge pass. Kruczek kopt de bal weg. Damián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Betancourt passt de bal in één keer door. Ganso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganso geeft een lange en hoge pass. Szkiełko heeft problemen om de bal te vangen. Salinas is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - Sk Pawski 2:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Li komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Bowsza probeert naar een medespeler te passen. Ganso rent richting de bal. Ganso geeft een hoge lob. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko draait met de bal, schiet en ... Białek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - Sk Pawski 3:0

74e minuut.
Helvei onderschept slim de pass. Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber speelt de bal door. Salinas rent richting de bal. Salinas schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tique komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Mantzoukis passt de bal in één keer door. Salinas is nu in balbezit. Dazin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dazin krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Chavez de bal onder controle te krijgen. Mantzoukis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantzoukis met een sublieme pass. Salinas is nu in balbezit. Salinas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Tique geeft een lange en hoge pass. Chavez verovert de bal door een tackle van achteren. Ganso probeert naar een medespeler te passen. Salinas is nu in balbezit. Salinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - Sk Pawski 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stawiszyn 38%, Sk Pawski 62%.
KS Stawiszyn - Sk Pawski 4:0