Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Prawie Boscy Internazionalle
Boscy Tactiek d5m2a3
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 54.4
good Schieten very good
adequate Passen very good
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Dalkiewicz passt de bal met de wreef. Pieńkoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkoś schiet op doel. Roussey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Świętochowski onderschept slim de pass. MacVanish rent richting de bal. MacVanish geeft een lange en hoge pass. Pieńkoś rent richting de bal. Pieńkoś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Kłopot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michniewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kłopot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kłopot kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boguś met de inworp. Hrabia met een sublieme pass. Pieńkoś is nu in balbezit. Pieńkoś draait met de bal, schiet en ... Rehák bokst de bal weg.

18e minuut.
Roussey passt de bal in één keer door. MacVanish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVanish passt de bal in één keer door. Kłopot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłopot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Boguś kopt de bal weg. Holland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cachola rent richting de bal. Cachola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - Internazionalle 1:0

26e minuut.
Boguś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrabia met een sublieme pass. Roussey is nu in balbezit. Pieńkoś onderschept slim de pass. Pieńkoś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dalkiewicz rent richting de bal. Dalkiewicz met een sublieme pass. Pieńkoś is nu in balbezit. Pieńkoś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Prawie Boscy - Internazionalle 1:1

39e minuut.
Roussey kopt de bal weg. Boguś rent richting de bal. Boguś passt de bal zonder na te denken. Cachola rent richting de bal. Cachola haalt uit met een fantastische trap. Ouvrard bokst de bal weg.

41e minuut.
Roussey rent richting de bal. Pieńkoś onderschept slim de pass. Mendozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkoś verovert de bal door een tackle van achteren. Pieńkoś schiet op doel. Rehák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Başardı geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dittman met een snelle inworp. Pieńkoś geeft een lange en hoge pass. Świętochowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - Internazionalle 1:2

43e minuut.
Başardı geeft een hoge lob. Dalkiewicz rent richting de bal. Dalkiewicz geeft een hoge lob. Barberis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pieńkoś maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dalkiewicz rent richting de bal. Dalkiewicz passt de bal in één keer door. Pieńkoś rent richting de bal. Pieńkoś haalt uit met een fantastische trap. Rehák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - Internazionalle 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Prawie Boscy 62%, Internazionalle 38%.
TS Prawie Boscy - Internazionalle 1:3

50e minuut.
Dalkiewicz passt de bal in één keer door. Pieńkoś is nu in balbezit. Mendozzi rent richting de bal. Pieńkoś onderschept slim de pass. Pieńkoś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrabia met een snelle inworp. Dittman heeft problemen om de bal te vangen. Dittman geeft de bal voor. Pieńkoś maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Rehák met een harde bal richting middenveld. Kłopot kopt de bal weg. Cachola is nu in balbezit. Cachola haalt uit met een fantastische trap. Ouvrard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - Internazionalle 2:3

58e minuut.
Roussey onderschept slim de pass. Dalkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dalkiewicz speelt de bal door. Pieńkoś is nu in balbezit. Pieńkoś draait met de bal, schiet en ... Rehák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Hrabia passt de bal met de wreef. Świętochowski probeert naar een medespeler te passen. Dalkiewicz met een sublieme pass. Pieńkoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkoś draait met de bal, schiet en ... Rehák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Husejko komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Holland speelt de bal door. Świętochowski is nu in balbezit. Dalkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalkiewicz schiet op doel. Rehák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Prawie Boscy - Internazionalle 2:4

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pivko komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Rehák geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dittman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pieńkoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkoś haalt uit met een fantastische trap. Rehák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Inworp. Fojt komt het veld opgelopen. Dittman met een snelle inworp. Pieńkoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkoś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Michniewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dalkiewicz rent richting de bal. Barberis begaat een overtreding. Dalkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dittman neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Rehák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pieńkoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkoś schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Prawie Boscy 74%, Internazionalle 26%.
TS Prawie Boscy - Internazionalle 2:4