Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Power FC Umbertos
best++ Tactiek taksa 442a
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 61.7
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


13e minuut.
Plastiras kopt de bal weg. Jevtić heeft problemen om de bal te vangen. Jevtić passt de bal met de wreef. Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
de Nigris passt de bal zonder na te denken. Çobanzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çobanzadə met een sublieme pass. Podżorski rent richting de bal. Podżorski haalt uit met een fantastische trap. Gaspar bokst de bal weg.

17e minuut.
Şeitan probeert naar een medespeler te passen. Poggi rent richting de bal. Dolny begaat een overtreding. Dolny krijgt een gele kaart.

25e minuut.
de Nigris bereikt de bal nog maar net als eerste. de Nigris geeft de bal voor. Inworp. Şeitan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurdi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dolny heeft problemen om de bal te vangen. Luque probeert naar een medespeler te passen. Şeitan speelt de bal door. Poggi is nu in balbezit. Poggi draait met de bal, schiet en ... Demeurisse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Badilla onderschept slim de pass. Beszczyński rent richting de bal. Beszczyński speelt de bal door. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Power 48%, FC Umbertos 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Young Power - FC Umbertos 0:0

46e minuut.
Camarguinho komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Podżorski is nu in balbezit. Podżorski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Beszczyński de bal. Jevtić rent richting de bal. Jevtić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt de Nigris de bal. Şeitan is nu in balbezit. de Nigris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şeitan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wyrwas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Demeurisse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Beszczyński passt de bal in één keer door. Marchisio rent richting de bal. Camarguinho is nu in balbezit. Marchisio verovert de bal door een tackle van achteren. Marchisio schiet op doel. Demeurisse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Pleşan met een sublieme pass. Beszczyński rent richting de bal. Beszczyński speelt de bal door. Poggi is nu in balbezit. Poggi schiet op doel. Demeurisse bokst de bal weg. Demiray met een sublieme pass. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan geeft een hoge lob. Marchisio krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Power 67%, FC Umbertos 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Young Power - FC Umbertos 0:0