Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Umbertos Young Power
taksa 442a Tactiek best+++
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.7 gemiddelde waardering 55.2
excellent Schieten very good
solid Passen very good
formidable Verdedigen solid


1e minuut.
Wyrwas speelt de bal door. Jevtić rent richting de bal. Wyrwas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wyrwas krijgt een gele kaart. Jevtić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sevim neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Marchisio rent richting de bal. Şeitan is nu in balbezit. Sevim begaat een overtreding. Sevim krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Şeitan geeft de bal voor. Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggi onderschept slim de pass. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio schiet op doel. Demeurisse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Ege geeft de bal voor. Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio verovert de bal door een tackle van achteren. Marchisio draait met de bal, schiet en ... Demeurisse maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Çobanzadə passt de bal in één keer door. Sevim heeft problemen om de bal te vangen. Sevim passt de bal met de wreef. Luque rent richting de bal. Luque haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Appierto onderschept slim de pass. Beszczyński is nu in balbezit. Appierto maakt een afschuwelijke overtreding. Appierto krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Şeitan passt de bal met de wreef. Kurdi probeert naar een medespeler te passen. Poggi met een sublieme pass. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio draait met de bal, schiet en ... Demeurisse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Young Power 1:0

37e minuut.
Dolny geeft een hoge lob. Inworp. Kurdi met een snelle inworp. Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kurdi is nu in balbezit. Kurdi passt de bal zonder na te denken. Şeitan geeft een lange en hoge pass. Poggi rent richting de bal. Poggi schiet op doel. Demeurisse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Poggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggi schiet op doel. De bal raakt de paal. Demeurisse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Umbertos 54%, Young Power 46%.
FC Umbertos - Young Power 1:0

87e minuut.
Poggi is nu in balbezit. Met opzet legt Badilla zijn tegenspeler op de grond. Poggi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hammarhjärta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Poggi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Umbertos 46%, Young Power 54%.
FC Umbertos - Young Power 1:0