Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Whitechapel Jedność Metalplast
A2.J7 Tactiek BOMR V1
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 52.1
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Olejniczak kopt de bal weg. Syrový speelt de bal door. Daar is Ulens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulens haalt uit met een fantastische trap. Swaelens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - Jedność Metalplast 0:1

8e minuut.
Marini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kot met een snelle inworp. Puričević geeft een lange en hoge pass. Machura maakt een snoekduik en kopt de bal. Bá Lộc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Puričević rent richting de bal. Puričević speelt de bal door. Kot heeft problemen om de bal te vangen. Kot geeft een hoge lob. Gzowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Han-Lee speelt de bal door. Ulens is nu in balbezit. Solana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulens onderschept slim de pass. Ulens geeft de bal voor. Swaelens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Genty is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - Jedność Metalplast 0:2

27e minuut.
Genty is nu in balbezit. Parishev rent richting de bal. Syrový onderschept slim de pass. Ulens rent richting de bal. Ulens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Grnčarov geeft een lange en hoge pass. Cranenbrouck kopt de bal weg. Machura rent richting de bal. Machura haalt uit met een fantastische trap. Bá Lộc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Puričević is nu in balbezit. Puričević passt de bal zonder na te denken. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura haalt uit met een fantastische trap. Bá Lộc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - Jedność Metalplast 1:2

38e minuut.
Syrový is nu in balbezit. Syrový passt de bal in één keer door. Han-Lee probeert naar een medespeler te passen. Ulens rent richting de bal. Ulens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - Jedność Metalplast 1:3

42e minuut.
Cranenbrouck geeft een hoge lob. Inworp. Szatanik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Syrový is nu in balbezit. Syrový geeft de bal voor. Swaelens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ulens is nu in balbezit. Ulens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - Jedność Metalplast 1:4

43e minuut.
Casabianca verovert de bal door een tackle van achteren. Casabianca passt de bal zonder na te denken. Machura rent richting de bal. Machura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - Jedność Metalplast 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Whitechapel 45%, Jedność Metalplast 55%.
KKS Whitechapel - Jedność Metalplast 2:4

57e minuut.
Inworp. Grnčarov met de inworp. Puričević probeert naar een medespeler te passen. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura draait met de bal, schiet en ... Bá Lộc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Gzowski probeert de bal aan de voet te houden. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Marini zijn tegenspeler op de grond. Marini krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casabianca met een snelle inworp. Puričević geeft een hoge lob. Machura rent richting de bal. Machura haalt uit met een fantastische trap. Paal!

69e minuut.
Doeltrap. Swaelens met een harde bal richting middenveld. Syrový kopt de bal weg. Ulens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulens haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Swaelens speelt de bal door. Syrový met een sublieme pass. Han-Lee is nu in balbezit. Han-Lee geeft een hoge lob. Ulens springt en kopt de bal. Swaelens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Puričević passt de bal in één keer door. Gzowski is nu in balbezit. Grnčarov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grnčarov krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Marini passt de bal in één keer door. Daar is Han-Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Han-Lee speelt de bal door. Ulens is nu in balbezit. Ulens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Swaelens trapt de bal weg van het doel. Syrový kopt de bal weg. Klungelig pakt Cranenbrouck de bal. Genty bereikt de bal nog maar net als eerste. Genty schiet op doel. Swaelens bokst de bal weg.

83e minuut.
Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot rent richting de bal. Kot passt de bal met de wreef. Machura is nu in balbezit. Machura haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Han-Lee rent richting de bal. Ulens is nu in balbezit. Parishev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ulens raakt geblesseerd tijdens het duel. Genty komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Whitechapel 46%, Jedność Metalplast 54%.
KKS Whitechapel - Jedność Metalplast 2:4