Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pastafarians FC FC Radiówek
KlepiemyIch Tactiek jasiek
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
36.9 gemiddelde waardering 49.1
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen goed


6e minuut.
Lemons geeft een hoge lob. Maestro is nu in balbezit. Maestro passt de bal met de wreef. Desperat rent richting de bal. Desperat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Blanc met een sublieme pass. Desperat rent richting de bal. Desperat draait met de bal, schiet en ... Blanc probeert de bal aan de voet te houden. Kaliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - FC Radiówek 0:1

7e minuut.
Borys raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zębalski komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Semercioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Semercioğlu passt de bal zonder na te denken. Blanc is nu in balbezit. Blanc haalt uit met een fantastische trap. Kaliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - FC Radiówek 0:2

11e minuut.
Semercioğlu is nu in balbezit. Blanc speelt de bal door. Desperat is nu in balbezit. Semercioğlu is nu in balbezit. Semercioğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Maestro is nu in balbezit. Maestro geeft een lange en hoge pass. Desperat is nu in balbezit. Desperat draait met de bal, schiet en ... Paal!

15e minuut.
Csankó geeft de bal voor. Desperat rent richting de bal. Lemons tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lemons krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Csankó met een sublieme pass. Maestro met een sublieme pass. Semercioğlu is nu in balbezit. Semercioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - FC Radiówek 0:3

19e minuut.
De la Guarda geeft een lange en hoge pass. Reljanović kan de bal niet met de borst controleren. Reljanović geeft de bal voor. Daar is Zrínyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrínyi schiet op doel. Rob kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Blanc speelt de bal door. Szmulewicz rent richting de bal. Desperat verovert de bal door een tackle van achteren. Desperat haalt uit met een fantastische trap. Kaliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - FC Radiówek 0:4

28e minuut.
Obando onderschept slim de pass. Obando probeert naar een medespeler te passen. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat draait met de bal, schiet en ... Kaliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - FC Radiówek 0:5

31e minuut.
Rrokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardizoglou onderschept slim de pass. Csankó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ardizoglou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zrínyi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Rob trapt de bal weg van het doel. Maestro rent richting de bal. Maestro speelt de bal door. Desperat is nu in balbezit. Desperat draait met de bal, schiet en ... Kaliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pastafarians FC 58%, FC Radiówek 42%.
Pastafarians FC - FC Radiówek 0:5

51e minuut.
Csankó heeft problemen om de bal te vangen. Csankó passt de bal in één keer door. Maestro speelt de bal door. Semercioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Semercioğlu schiet op doel. Kaliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Desperat rent richting de bal. Desperat speelt de bal door. Blanc is nu in balbezit. Blanc haalt uit met een fantastische trap. Kaliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - FC Radiówek 0:6

55e minuut.
Świtalski komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Maestro speelt de bal door. Desperat is nu in balbezit. Semercioğlu rent richting de bal. Blanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Csankó heeft problemen om de bal te vangen. Csankó geeft een lange en hoge pass. Daar is Szmulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desperat rent richting de bal. Desperat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Semercioğlu rent richting de bal. Wyparło legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Semercioğlu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Desperat neemt zijn aanloop. Świtalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - FC Radiówek 0:7

61e minuut.
Ardizoglou onderschept slim de pass. Rrokaj verovert de bal door een tackle van achteren. Rrokaj geeft de bal voor. Semercioğlu rent richting de bal. Semercioğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Zrínyi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ejtminowicz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Maestro speelt de bal door. Blanc speelt de bal door. Szmulewicz onderschept slim de pass. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat haalt uit met een fantastische trap. Świtalski bokst de bal weg. Desperat is nu in balbezit. Desperat draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - FC Radiówek 0:8

77e minuut.
Zębalski rent richting de bal. Blanc verovert de bal door een tackle van achteren. Blanc speelt de bal door. Desperat rent richting de bal. Desperat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - FC Radiówek 0:9

82e minuut.
Semercioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Semercioğlu geeft een lange en hoge pass. Maestro kopt de bal weg. Desperat rent richting de bal. Desperat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Blanc heeft problemen om de bal te vangen. Blanc met een sublieme pass. Szmulewicz controleert de bal met de borst. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pastafarians FC 67%, FC Radiówek 33%.
Pastafarians FC - FC Radiówek 0:9