Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Radiówek Pastafarians FC
jasiek Tactiek KlepiemyIch
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 38.5
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen matig
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Borys rent richting de bal. Maestro verovert de bal door een tackle van achteren. Maestro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Desperat de bal. Blanc met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pieszek onderschept slim de pass. Pieszek probeert naar een medespeler te passen. Semercioğlu rent richting de bal. Blanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanc haalt uit met een fantastische trap. Kaliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Desperat krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radiówek - Pastafarians FC 1:0

8e minuut.
Obando onderschept slim de pass. Blanc is nu in balbezit. Blanc passt de bal zonder na te denken. Desperat rent richting de bal. Desperat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Blanc verovert de bal door een tackle van achteren. Blanc speelt de bal door. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat schiet op doel. Kaliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radiówek - Pastafarians FC 2:0

16e minuut.
Obando passt de bal met de wreef. Semercioğlu rent richting de bal. Semercioğlu passt de bal met de wreef. Desperat is nu in balbezit. Desperat haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kaliński trapt de bal weg. Obando kopt de bal weg. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Maestro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blanc rent richting de bal. Blanc geeft een lange en hoge pass. Semercioğlu is nu in balbezit. Semercioğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Blanc passt de bal met de wreef. Maestro heeft problemen om de bal te vangen. Maestro passt de bal in één keer door. Desperat is nu in balbezit. Desperat haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Pieszek passt de bal zonder na te denken. Maestro is nu in balbezit. Maestro probeert naar een medespeler te passen. Semercioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Semercioğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bakos probeert de bal met de borst te controleren. Pieszek onderschept slim de pass. Pieszek geeft een hoge lob. Semercioğlu rent richting de bal. Semercioğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Blanc is nu in balbezit. Blanc passt de bal in één keer door. Lemons is nu in balbezit. Desperat onderschept slim de pass. Desperat schiet op doel. Kaliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Radiówek 44%, Pastafarians FC 56%.
FC Radiówek - Pastafarians FC 2:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Habte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakos rent richting de bal. Bakos geeft de bal voor. Rrokaj onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Rob met een harde bal richting middenveld. Semercioğlu kopt de bal weg. Desperat met een sublieme pass. Maestro is nu in balbezit. Maestro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daar is Gríša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando speelt de bal door. Semercioğlu rent richting de bal. Semercioğlu haalt uit met een fantastische trap. Kaliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Świtalski komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Borys bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanc rent richting de bal. Blanc met een sublieme pass. Desperat is nu in balbezit. Desperat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Szmulewicz is nu in balbezit. Semercioğlu onderschept slim de pass. Semercioğlu probeert naar een medespeler te passen. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radiówek - Pastafarians FC 3:0

64e minuut.
Klungelig pakt Blanc de bal. Blanc met een sublieme pass. Lemons bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat verovert de bal door een tackle van achteren. Desperat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Habte rent richting de bal. Habte geeft de bal voor. Zeiß is nu in balbezit. Zeiß haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radiówek - Pastafarians FC 3:1

73e minuut.
Szmulewicz kan de bal niet met de borst controleren. Blanc is nu in balbezit. Blanc schiet op doel. Semercioğlu is nu in balbezit. Semercioğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pieszek speelt de bal door. Blanc met een sublieme pass. Semercioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Semercioğlu haalt uit met een fantastische trap. Świtalski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Obando is nu in balbezit. Obando passt de bal in één keer door. Semercioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Semercioğlu schiet op doel. Świtalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Wyparło de bal. Wyparło met een sublieme pass. Reljanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Reljanović met een sublieme pass. Zeiß geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Wyparło geeft de bal voor. Rrokaj kopt de bal weg. Gríša rent richting de bal. Obando verovert de bal door een tackle van achteren. Obando geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Radiówek 40%, Pastafarians FC 60%.
FC Radiówek - Pastafarians FC 3:1