Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blazersi KSS Gorlice
Własna Tactiek moja1
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
31 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 41.8
zeer goed Schieten goed
solide Passen matig
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Niedbalski verovert de bal door een tackle van achteren. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz speelt de bal door. Niedbalski is nu in balbezit. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap. Krasnodębski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Samur bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo probeert naar een medespeler te passen. Gąsienica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsienica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kékesi kopt de bal weg. Niedbalski heeft problemen om de bal te vangen. Biegajło met een sublieme pass. Gąsienica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsienica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Radyszkiewicz met een harde bal richting middenveld. Santos kopt de bal weg. Gomes de Melo probeert naar een medespeler te passen. Gąsienica rent richting de bal. Gąsienica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Samur passt de bal zonder na te denken. Viscol is nu in balbezit. Viscol passt de bal zonder na te denken. Gomes de Melo speelt de bal door. Gąsienica bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Viscol passt de bal in één keer door. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski passt de bal met de wreef. Crisan rent richting de bal. Crisan geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Ionaş kopt de bal weg. Gąsienica bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko begaat een overtreding. Gąsienica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabelo komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Samur bereikt de bal nog maar net als eerste. Samur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - KSS Gorlice 1:0

21e minuut.
Gąsienica kopt de bal weg. Samur is nu in balbezit. Samur draait met de bal, schiet en ... Morabito probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - KSS Gorlice 2:0

24e minuut.
Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş passt de bal met de wreef. Karaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Gąsienica rent richting de bal. Gąsienica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Babuscio probeert naar een medespeler te passen. Santos rent richting de bal. Kékesi maakt een afschuwelijke overtreding. Kékesi krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Sulei is nu in balbezit. Sulei passt de bal in één keer door. Gąsienica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsienica schiet op doel. Radyszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Babuscio geeft een lange en hoge pass. Gąsienica probeert de bal met de borst te controleren. Karaszewski maakt een afschuwelijke overtreding. Karaszewski krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Samur onderschept slim de pass. Samur passt de bal in één keer door. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo haalt uit met een fantastische trap. Radyszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - KSS Gorlice 3:0

36e minuut.
Radyszkiewicz trapt de bal weg. Santos rent richting de bal. Santos passt de bal in één keer door. Samur is nu in balbezit. Samur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Radyszkiewicz met een harde bal richting middenveld. Cabelo heeft problemen om de bal te vangen. Cabelo passt de bal in één keer door. Gąsienica rent richting de bal. Gąsienica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Radyszkiewicz met een sublieme pass. Cabelo kopt de bal weg. Gąsienica rent richting de bal. Gąsienica schiet op doel. Radyszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - KSS Gorlice 4:0

43e minuut.
Morabito geeft een lange en hoge pass. Kékesi kopt de bal weg. Biegajło heeft problemen om de bal te vangen. Niedbalski is nu in balbezit. Niedbalski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazersi 39%, KSS Gorlice 61%.
Blazersi - KSS Gorlice 4:0

46e minuut.
Kékesi met een sublieme pass. Krzystek is nu in balbezit. Krzystek speelt de bal door. Samur heeft problemen om de bal te vangen. Samur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Biegajło geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gąsienica de bal. Gąsienica met een sublieme pass. Samur rent richting de bal. Samur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kékesi kopt de bal weg. Vadnai probeert naar een medespeler te passen. Samur rent richting de bal. Samur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - KSS Gorlice 5:0

62e minuut.
Samur speelt de bal door. Viscol geeft de bal voor. Gąsienica is nu in balbezit. Gąsienica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - KSS Gorlice 6:0

63e minuut.
Klungelig pakt Cabelo de bal. Cabelo passt de bal in één keer door. Santos probeert naar een medespeler te passen. Gąsienica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsienica draait met de bal, schiet en ... Radyszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Cabelo is nu in balbezit. Harvey verovert de bal door een tackle van achteren. Harvey speelt de bal door. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski schiet op doel. Krasnodębski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Santos probeert de bal met de borst te controleren. Samur rent richting de bal. Karaszewski rent richting de bal. Samur verovert de bal door een tackle van achteren. Samur geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cabelo kopt de bal weg. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gąsienica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąsienica draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş geeft een lange en hoge pass. Samur rent richting de bal. Samur haalt uit met een fantastische trap. Radyszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - KSS Gorlice 7:0

79e minuut.
Samur geeft een lange en hoge pass. Daar is Ionaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionaş passt de bal met de wreef. Gąsienica heeft problemen om de bal te vangen. Gąsienica haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Samur bereikt de bal nog maar net als eerste. Samur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - KSS Gorlice 8:0

86e minuut.
Cabelo probeert naar een medespeler te passen. Samur is nu in balbezit. Morabito is nu in balbezit. Samur onderschept slim de pass. Samur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Samur heeft problemen om de bal te vangen. Samur haalt uit met een fantastische trap. Radyszkiewicz bokst de bal weg. Samur bereikt de bal nog maar net als eerste. Samur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Doeltrap. Radyszkiewicz trapt de bal weg van het doel. Santos probeert naar een medespeler te passen. Samur is nu in balbezit. Samur schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazersi 36%, KSS Gorlice 64%.
Blazersi - KSS Gorlice 8:0