Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Whitechapel FC Umbertos
A2.J7 Tactiek taksa 442a
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 55.9
goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Kurdi passt de bal met de wreef. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan probeert naar een medespeler te passen. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio schiet op doel. Swaelens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Cranenbrouck de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Poggi verovert de bal door een tackle van achteren. Poggi met een sublieme pass. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio draait met de bal, schiet en ... Swaelens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - FC Umbertos 0:1

37e minuut.
Kurdi onderschept slim de pass. Kurdi met een sublieme pass. Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranenbrouck speelt de bal door. Şeitan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Whitechapel 56%, FC Umbertos 44%.
KKS Whitechapel - FC Umbertos 0:1

47e minuut.
Marchisio passt de bal in één keer door. Poggi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şeitan rent richting de bal. Şeitan geeft een hoge lob. Marchisio springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Kurdi passt de bal met de wreef. Marchisio is nu in balbezit. Overvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggi onderschept slim de pass. Poggi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Beszczyński kopt de bal weg. Hammarhjärta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Solana de bal. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Whitechapel 62%, FC Umbertos 38%.
KKS Whitechapel - FC Umbertos 0:1