Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Power Jedność Metalplast
best+++ Tactiek BOMR V1
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 1
5 Overtredingen 3
4 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 50.6
uitmuntend Schieten solide
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


8e minuut.
Marini geeft een hoge lob. Inworp. Beclea met de inworp. Çobanzadə geeft de bal voor. Podżorski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De Martini geeft een lange en hoge pass. Ulens is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De Martini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Genty maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Badilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jevtić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Martini. De Martini krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Podżorski is nu in balbezit. Marini bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Podżorski krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Çobanzadə is nu in balbezit. Çobanzadə passt de bal in één keer door. Jevtić speelt de bal door. Sevim bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Genty kopt de bal weg. Ulens rent richting de bal. Demiray tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demiray krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Power 33%, Jedność Metalplast 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Young Power - Jedność Metalplast 0:0

46e minuut.
Szatanik geeft de bal voor. De Martini is nu in balbezit. Plastiras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Plastiras krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Jevtić bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejniczak is nu in balbezit. Jevtić onderschept slim de pass. Jevtić haalt uit met een fantastische trap. Bá Lộc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Power - Jedność Metalplast 1:0

69e minuut.
Ulens controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dolny maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Abrashev de bal. Jevtić rent richting de bal. Jevtić draait met de bal, schiet en ... Bá Lộc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Podżorski is nu in balbezit. Podżorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Power - Jedność Metalplast 2:0

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Sevim de bal onder controle te krijgen. Olejniczak onderschept slim de pass. Plastiras speelt de bal door. Jevtić is nu in balbezit. Jevtić haalt uit met een fantastische trap. Bá Lộc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Jevtić is nu in balbezit. Abrashev verovert de bal door een tackle van achteren. Abrashev passt de bal met de wreef. Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski haalt uit met een fantastische trap. Bá Lộc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Çobanzadə is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Çobanzadə zal de hoekschop nemen. Podżorski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bá Lộc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Power - Jedność Metalplast 3:0

89e minuut.
De Martini met een sublieme pass. Ulens is nu in balbezit. Met opzet legt Camarguinho zijn tegenspeler op de grond. Camarguinho krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Çobanzadə speelt de bal door. Daar is Podżorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podżorski passt de bal in één keer door. Jevtić rent richting de bal. Jevtić haalt uit met een fantastische trap. Bá Lộc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Power - Jedność Metalplast 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Power 33%, Jedność Metalplast 67%.
Young Power - Jedność Metalplast 4:0