Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Radiówek Blazersi
jasiek Tactiek Własna
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 48.1
very good Schieten good
adequate Passen solid
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Borowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowy geeft een hoge lob. Inworp. Viscol met een snelle inworp. Gomes de Melo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Obando kopt de bal weg. Blanc rent richting de bal. Met opzet legt Arévalo zijn tegenspeler op de grond. Arévalo krijgt een gele kaart. Blanc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maestro met een snel genomen vrije trap. Desperat springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Pieszek verovert de bal door een tackle van achteren. Pieszek geeft een lange en hoge pass. Semercioğlu kopt de bal weg. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Pieszek geeft een hoge lob. Semercioğlu kopt de bal weg. Desperat is nu in balbezit. Desperat draait met de bal, schiet en ... Krasnodębski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radiówek - Blazersi 1:0

17e minuut.
Ionaş met de inworp. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo passt de bal zonder na te denken. Samur rent richting de bal. Samur schiet op doel. Rob probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Maestro passt de bal zonder na te denken. Blanc rent richting de bal. Blanc passt de bal in één keer door. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De la Guarda geeft een hoge lob. Semercioğlu kopt de bal weg. Desperat rent richting de bal. Blanc is nu in balbezit. Blanc draait met de bal, schiet en ... Krasnodębski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Desperat de bal. Desperat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radiówek - Blazersi 2:0

40e minuut.
Viscol met een sublieme pass. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş met een sublieme pass. Samur bereikt de bal nog maar net als eerste. Samur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Radiówek 52%, Blazersi 48%.
FC Radiówek - Blazersi 2:0

54e minuut.
Pieszek is nu in balbezit. Pieszek met een sublieme pass. Desperat rent richting de bal. Desperat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radiówek - Blazersi 3:0

67e minuut.
Cabelo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arévalo de bal. Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Samur is nu in balbezit. Samur geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Blanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanc passt de bal in één keer door. Desperat is nu in balbezit. Desperat draait met de bal, schiet en ... Krasnodębski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radiówek - Blazersi 4:0

79e minuut.
Biegajło geeft de bal voor. Gomes de Melo kopt de bal weg. De la Guarda probeert de bal aan de voet te houden. Gąsienica is nu in balbezit. Gąsienica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vadnai probeert de bal aan de voet te houden. Desperat speelt de bal door. Semercioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Semercioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radiówek - Blazersi 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Radiówek 61%, Blazersi 39%.
FC Radiówek - Blazersi 5:0