Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSS Gorlice Pastafarians FC
moja1 Tactiek KlepiemyIch
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 38.8
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen matig


16e minuut.
Kékesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kékesi probeert naar een medespeler te passen. Niedbalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbalski schiet op doel. Kaliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - Pastafarians FC 1:0

22e minuut.
Ardizoglou kopt de bal weg. Szmulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Niedbalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbalski draait met de bal, schiet en ... Kaliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - Pastafarians FC 2:0

26e minuut.
Crisan speelt de bal door. Lemons is nu in balbezit. Niedbalski onderschept slim de pass. Niedbalski draait met de bal, schiet en ... Kaliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - Pastafarians FC 3:0

28e minuut.
Lemons rent richting de bal. Kékesi onderschept slim de pass. Kékesi speelt de bal door. Niedbalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap. Kaliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zębalski onderschept slim de pass. Zębalski probeert naar een medespeler te passen. Ardizoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardizoglou schiet op doel. Radyszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - Pastafarians FC 3:1

38e minuut.
Szmulewicz geeft een lange en hoge pass. Oryszko kopt de bal weg. Daar is Niedbalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - Pastafarians FC 4:1

44e minuut.
Bakos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karaszewski. Bakos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gríša zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ardizoglou de bal. Bakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardizoglou is nu in balbezit. Ardizoglou draait met de bal, schiet en ... Radyszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSS Gorlice 52%, Pastafarians FC 48%.
KSS Gorlice - Pastafarians FC 4:1

50e minuut.
Klonowski probeert naar een medespeler te passen. Niedbalski heeft problemen om de bal te vangen. Niedbalski passt de bal zonder na te denken. Kékesi is nu in balbezit. Kékesi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kaliński bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Doeltrap. Świtalski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Karaszewski speelt de bal door. Klonowski rent richting de bal. Klonowski speelt de bal door. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ardizoglou probeert naar een medespeler te passen. Bakos is nu in balbezit. Bakos met een sublieme pass. Zeiß is nu in balbezit. Zeiß draait met de bal, schiet en ... Radyszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Kékesi verovert de bal door een tackle van achteren. Kékesi passt de bal zonder na te denken. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - Pastafarians FC 5:1

68e minuut.
Crisan speelt de bal door. Niedbalski is nu in balbezit. Gríša begaat een overtreding. Gríša krijgt een gele kaart. Niedbalski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klonowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski geeft een lange en hoge pass. Kékesi is nu in balbezit. Kékesi geeft de bal voor. Wyparło heeft problemen om de bal te vangen. Świtalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Niedbalski is nu in balbezit. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - Pastafarians FC 6:1

89e minuut.
Bakos rent richting de bal. Ardizoglou is nu in balbezit. Met opzet legt Babuscio zijn tegenspeler op de grond. Babuscio krijgt een gele kaart. Ardizoglou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bakos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Radyszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Daar is Karaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakos is nu in balbezit. Karaszewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bakos raakt geblesseerd tijdens het duel. Bakos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSS Gorlice 54%, Pastafarians FC 46%.
KSS Gorlice - Pastafarians FC 6:1