Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pastafarians FC KSS Gorlice
KlepiemyIch Tactiek moja1
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 42.5
goed Schieten solide
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


11e minuut.
Reljanović kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bakos de bal onder controle te krijgen. Zeiß is nu in balbezit. Zeiß haalt uit met een fantastische trap. Radyszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - KSS Gorlice 1:0

18e minuut.
Zeiß speelt de bal door. Daar is Reljanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reljanović passt de bal met de wreef. Zrínyi heeft problemen om de bal te vangen. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zeiß rent richting de bal. Oryszko rent richting de bal. Zeiß verovert de bal door een tackle van achteren. Zeiß haalt uit met een fantastische trap. Radyszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - KSS Gorlice 2:0

26e minuut.
Habte geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Zeiß de bal onder controle te krijgen. Oryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko geeft de bal voor. Borys geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Borys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kékesi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borys is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Borys met een snel genomen vrije trap. Zeiß rent richting de bal. Zeiß draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kékesi kopt de bal weg. Klungelig pakt Gríša de bal. Klonowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Klonowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Oryszko speelt de bal door. Habte heeft problemen om de bal te vangen. Habte speelt de bal door. Zeiß is nu in balbezit. Zeiß schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zrínyi speelt de bal door. Oryszko met een sublieme pass. Zeiß kan de bal niet met de borst controleren. Zeiß schiet op doel. Na een snelle pass probeert Oryszko de bal onder controle te krijgen. Radyszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pastafarians FC 45%, KSS Gorlice 55%.
Pastafarians FC - KSS Gorlice 2:0

50e minuut.
Wyparło geeft een lange en hoge pass. Zrínyi kopt de bal weg. Krzystek probeert de bal aan de voet te houden. Zeiß rent richting de bal. Zeiß haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Doeltrap. Świtalski komt het veld opgelopen. Radyszkiewicz trapt de bal weg. Gríša is nu in balbezit. Harvey begaat een overtreding. Gríša wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gríša zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Zeiß bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Zeiß de bal. Zeiß passt de bal in één keer door. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - KSS Gorlice 3:0

60e minuut.
Gríša is nu in balbezit. Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski speelt de bal door. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski draait met de bal, schiet en ... Świtalski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - KSS Gorlice 3:1

65e minuut.
Zeiß onderschept slim de pass. Zeiß speelt de bal door. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Crisan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kékesi is nu in balbezit. Kékesi geeft de bal voor. Daar is Niedbalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedbalski draait met de bal, schiet en ... Świtalski bokst de bal weg.

73e minuut.
Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi probeert naar een medespeler te passen. Zeiß bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiß draait met de bal, schiet en ... Radyszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - KSS Gorlice 4:1

79e minuut.
Zrínyi heeft problemen om de bal te vangen. Oryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko probeert naar een medespeler te passen. Reljanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Reljanović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Crisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisan passt de bal zonder na te denken. Kékesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kékesi draait met de bal, schiet en ... Świtalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - KSS Gorlice 4:2

88e minuut.
Świtalski trapt de bal weg. Bakos controleert de bal met de borst. Reljanović speelt de bal door. Zeiß bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiß draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pastafarians FC 42%, KSS Gorlice 58%.
Pastafarians FC - KSS Gorlice 4:2