Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blazersi Pastafarians FC
Własna Tactiek KlepiemyIch
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 37.6
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen matig
solide Verdedigen redelijk


6e minuut.
Gąsienica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş passt de bal in één keer door. Samur is nu in balbezit. Samur draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo met een sublieme pass. Daar is Gąsienica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąsienica schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szmulewicz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Arévalo geeft de bal voor. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş probeert naar een medespeler te passen. Samur is nu in balbezit. Samur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Gąsienica rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lemons. Gąsienica raakt geblesseerd tijdens het duel. Cabelo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Samur bereikt de bal nog maar net als eerste. Samur draait met de bal, schiet en ... Kaliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Pastafarians FC 1:0

31e minuut.
Ardizoglou verovert de bal door een tackle van achteren. Bakos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biegajło. Bakos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zrínyi wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vadnai met een harde bal richting middenveld. Samur kopt de bal weg. Borys kan de bal niet met de borst controleren. Gąsienica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsienica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Pastafarians FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazersi 40%, Pastafarians FC 60%.
Blazersi - Pastafarians FC 2:0

47e minuut.
Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo passt de bal met de wreef. Samur rent richting de bal. Gąsienica is nu in balbezit. Gąsienica haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Kaliński trapt de bal weg. Ionaş kopt de bal weg. Daar is Lemons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąsienica rent richting de bal. Gąsienica draait met de bal, schiet en ... Kaliński bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Świtalski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Samur probeert naar een medespeler te passen. Reljanović is nu in balbezit. Reljanović speelt de bal door. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gríša bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo onderschept slim de pass. Arévalo geeft de bal voor. Samur bereikt de bal nog maar net als eerste. Samur schiet op doel. Świtalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Habte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş onderschept slim de pass. Ionaş probeert naar een medespeler te passen. Gąsienica is nu in balbezit. Gąsienica schiet op doel. Świtalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Viscol passt de bal zonder na te denken. Gomes de Melo probeert naar een medespeler te passen. Samur is nu in balbezit. Samur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Vadnai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reljanović rent richting de bal. Viscol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viscol krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Vadnai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Reljanović met de inworp. Bakos is nu in balbezit. Bakos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lemons rent richting de bal. Lemons geeft de bal voor. Gomes de Melo probeert de bal aan de voet te houden. Gąsienica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsienica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Pastafarians FC 3:0

85e minuut.
Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş met een sublieme pass. Gomes de Melo probeert naar een medespeler te passen. Gąsienica is nu in balbezit. Gąsienica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Pastafarians FC 4:0

88e minuut.
Arévalo passt de bal in één keer door. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo passt de bal in één keer door. Samur is nu in balbezit. Samur schiet op doel. Świtalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Sulei geeft een hoge lob. Lemons kopt de bal weg. Klungelig pakt Szmulewicz de bal. Gąsienica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsienica haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazersi 29%, Pastafarians FC 71%.
Blazersi - Pastafarians FC 4:0