Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Umbertos FC Radiówek
taksa 442a Tactiek jasiek
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
58.2 gemiddelde waardering 47.4
very good Schieten adequate
solid Passen adequate
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Maestro geeft de bal voor. Geesink kopt de bal weg. Marchisio rent richting de bal. Rrokaj onderschept slim de pass. Odrwąż geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Obando is nu in balbezit. Obando speelt de bal door. Semercioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Obando zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Desperat rent richting de bal. Desperat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - FC Radiówek 0:1

16e minuut.
Marchisio is nu in balbezit. Marchisio speelt de bal door. De la Guarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaut verovert de bal door een tackle van achteren. Blaut haalt uit met een fantastische trap. Rob kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şeitan met een snelle inworp. Odrwąż probeert naar een medespeler te passen. Blaut heeft problemen om de bal te vangen. Blaut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Beszczyński passt de bal met de wreef. Şeitan speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Blaut de bal onder controle te krijgen. Marchisio rent richting de bal. Marchisio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Marchisio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rrokaj. Marchisio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hammarhjärta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Blaut springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Umbertos - FC Radiówek 1:1

31e minuut.
Marchisio passt de bal met de wreef. Blaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaut onderschept slim de pass. Blaut schiet op doel. Rob verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Beszczyński rent richting de bal. Beszczyński geeft een hoge lob. Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - FC Radiówek 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Umbertos 29%, FC Radiówek 71%.
FC Umbertos - FC Radiówek 2:1

57e minuut.
Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan met een sublieme pass. Daar is Borowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blaut rent richting de bal. Blaut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ege neemt vlug de vrije trap. Marchisio kopt de bal weg. Ferrari rent richting de bal. Blaut onderschept slim de pass. Blaut schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - FC Radiówek 3:1

73e minuut.
Şeitan met een sublieme pass. Marchisio controleert de bal met de borst. Ferrari is nu in balbezit. Blaut onderschept slim de pass. Blaut draait met de bal, schiet en ... Rob probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - FC Radiówek 4:1

84e minuut.
Beszczyński is nu in balbezit. Beszczyński passt de bal met de wreef. Rrokaj verovert de bal door een tackle van achteren. Blaut rent richting de bal. Blaut haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Umbertos 29%, FC Radiówek 71%.
FC Umbertos - FC Radiówek 4:1