Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blazersi KKS Whitechapel
Własna Tactiek A2.J7
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 54.6
good Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Kot rent richting de bal. Kot geeft een hoge lob. Sulei heeft problemen om de bal te vangen. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski schiet op doel. Krasnodębski bokst de bal weg.

8e minuut.
Bezcovii probeert naar een medespeler te passen. Puričević geeft een hoge lob. Machura kopt de bal weg. Gzowski rent richting de bal. Gzowski draait met de bal, schiet en ... Krasnodębski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Viscol geeft een hoge lob. Ionaş heeft problemen om de bal te vangen. Casabianca is nu in balbezit. Ionaş verovert de bal door een tackle van achteren. Ionaş geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Solana geeft een lange en hoge pass. Machura kopt de bal weg. Gzowski rent richting de bal. Gzowski heeft problemen om de bal te vangen. Gzowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Cranenbrouck geeft een lange en hoge pass. Duba kopt de bal weg. Puričević probeert naar een medespeler te passen. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski schiet op doel. Krasnodębski bokst de bal weg.

31e minuut.
Casabianca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Arévalo de bal. Gzowski rent richting de bal. Gzowski schiet op doel. Krasnodębski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - KKS Whitechapel 0:1

33e minuut.
Puričević passt de bal zonder na te denken. Machura heeft problemen om de bal te vangen. Machura met een sublieme pass. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Puričević verovert de bal door een tackle van achteren. Puričević speelt de bal door. Kot speelt de bal door. Machura is nu in balbezit. Machura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazersi 58%, KKS Whitechapel 42%.
Blazersi - KKS Whitechapel 0:1

50e minuut.
Ðerisilo kopt de bal weg. Gomes de Melo met een sublieme pass. Klungelig pakt Viscol de bal. Viscol geeft de bal voor. Swaelens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blazersi - KKS Whitechapel 1:1

53e minuut.
Casabianca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş rent richting de bal. Casabianca onderschept slim de pass. Casabianca geeft een lange en hoge pass. Machura maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Parishev geeft de bal voor. Cabelo kopt de bal weg. Ðerisilo geeft een hoge lob. Viscol geeft een hoge lob. Luciano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - KKS Whitechapel 2:1

72e minuut.
Gzowski is nu in balbezit. Machura is nu in balbezit. Machura draait met de bal, schiet en ... Sulei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Arévalo met een sublieme pass. Luciano is nu in balbezit. Luciano passt de bal zonder na te denken. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura speelt de bal door. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski schiet op doel. Krasnodębski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blazersi - KKS Whitechapel 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazersi 50%, KKS Whitechapel 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blazersi - KKS Whitechapel 2:2