Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Whitechapel Blazersi
A2.J7 Tactiek Własna
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 48.8
excellent Schieten good
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Swaelens probeert naar een medespeler te passen. Gzowski kopt de bal weg. Machura probeert de bal met de borst te controleren. Machura haalt uit met een fantastische trap. Krasnodębski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - Blazersi 1:0

22e minuut.
Puričević passt de bal met de wreef. Kot is nu in balbezit. Kot geeft de bal voor. Machura is nu in balbezit. Machura haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Whitechapel 46%, Blazersi 54%.
KKS Whitechapel - Blazersi 1:0

54e minuut.
Kot rent richting de bal. Kot probeert naar een medespeler te passen. Gzowski rent richting de bal. Gzowski draait met de bal, schiet en ... Krasnodębski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - Blazersi 2:0

58e minuut.
Gzowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Biegajło heeft problemen om de bal te vangen. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - Blazersi 3:0

60e minuut.
Ionaş met een sublieme pass. Puričević is nu in balbezit. Puričević geeft de bal voor. Machura rent richting de bal. Machura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gzowski rent richting de bal. Gzowski passt de bal met de wreef. Machura rent richting de bal. Machura haalt uit met een fantastische trap. Krasnodębski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cranenbrouck geeft een hoge lob. Sulei probeert de bal aan de voet te houden. Machura rent richting de bal. Machura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - Blazersi 4:0

76e minuut.
Puričević rent richting de bal. Puričević passt de bal in één keer door. Gzowski heeft problemen om de bal te vangen. Gzowski haalt uit met een fantastische trap. Krasnodębski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - Blazersi 5:0

78e minuut.
Bezcovii kopt de bal weg. Kot speelt de bal door. Machura heeft problemen om de bal te vangen. Machura draait met de bal, schiet en ... Krasnodębski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ionaş rent richting de bal. Cranenbrouck onderschept slim de pass. Cranenbrouck met een sublieme pass. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura haalt uit met een fantastische trap. Krasnodębski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Krasnodębski trapt de bal weg van het doel. Puričević is nu in balbezit. Gomes de Melo begaat een overtreding. Gomes de Melo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Whitechapel 42%, Blazersi 58%.
KKS Whitechapel - Blazersi 5:0