Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Umbertos Pastafarians FC
taksa 442a Tactiek KlepiemyIch
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 39.9
uitstekend Schieten matig
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan geeft een lange en hoge pass. Poggi kopt de bal weg. Marchisio heeft problemen om de bal te vangen. Marchisio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Lemons de bal. Beszczyński met een sublieme pass. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio haalt uit met een fantastische trap. Kaliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Pastafarians FC 1:0

9e minuut.
Beszczyński rent richting de bal. Beszczyński passt de bal in één keer door. Marchisio is nu in balbezit. Poggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggi haalt uit met een fantastische trap. Kaliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Şeitan passt de bal met de wreef. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio haalt uit met een fantastische trap. Szmulewicz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Pastafarians FC 2:0

12e minuut.
Zeiß passt de bal met de wreef. Gríša rent richting de bal. Gríša geeft de bal voor. Poggi rent richting de bal. Poggi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Wyrwas kopt de bal weg. Kurdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdi passt de bal met de wreef. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Beszczyński passt de bal in één keer door. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio passt de bal met de wreef. Poggi is nu in balbezit. Poggi schiet op doel. Kaliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Kurdi met een sublieme pass. Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan met een sublieme pass. Poggi is nu in balbezit. Poggi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kaliński trapt de bal weg van het doel. Beszczyński kopt de bal weg. Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio haalt uit met een fantastische trap. Kaliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kaliński met een sublieme pass. Beszczyński geeft de bal voor. Poggi rent richting de bal. Poggi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Pastafarians FC 3:0

33e minuut.
Pleşan kopt de bal weg. Wyrwas geeft de bal voor. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio schiet op doel. Kaliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Pastafarians FC 4:0

41e minuut.
Marchisio controleert de bal met de borst. Borys bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio verovert de bal door een tackle van achteren. Poggi rent richting de bal. Poggi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Şeitan met een sublieme pass. Marchisio rent richting de bal. Marchisio probeert naar een medespeler te passen. Poggi is nu in balbezit. Poggi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Umbertos 36%, Pastafarians FC 64%.
FC Umbertos - Pastafarians FC 4:0

48e minuut.
Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas geeft een hoge lob. Daar is Wyparło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggi draait met de bal, schiet en ... Kaliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Inworp. Świtalski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Daar is Beszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beszczyński geeft een lange en hoge pass. Marchisio rent richting de bal. Marchisio draait met de bal, schiet en ... Świtalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Świtalski trapt de bal weg. Beszczyński kopt de bal weg. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Świtalski met een sublieme pass. Beszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszczyński probeert naar een medespeler te passen. Poggi is nu in balbezit. Poggi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Pastafarians FC 5:0

57e minuut.
Şeitan met een snelle inworp. Kurdi is nu in balbezit. Kurdi passt de bal in één keer door. Şeitan geeft de bal voor. Poggi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Marchisio passt de bal met de wreef. Şeitan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Poggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poggi draait met de bal, schiet en ... Świtalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Pastafarians FC 6:0

63e minuut.
Poggi passt de bal zonder na te denken. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan geeft de bal voor. Marchisio rent richting de bal. Marchisio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Pastafarians FC 7:0

66e minuut.
Kurdi geeft een lange en hoge pass. Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggi rent richting de bal. Poggi schiet op doel. Świtalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Pastafarians FC 8:0

75e minuut.
Hammarhjärta met een sublieme pass. Beszczyński rent richting de bal. Habte maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Habte moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Habte schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Beszczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hammarhjärta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lemons kopt de bal weg. Poggi is nu in balbezit. Poggi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kurdi rent richting de bal. Kurdi passt de bal in één keer door. Daar is Marchisio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchisio haalt uit met een fantastische trap. Świtalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Pastafarians FC 9:0

84e minuut.
Geesink probeert naar een medespeler te passen. Beszczyński speelt de bal door. Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Wyparło de bal. Poggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Pastafarians FC 10:0

89e minuut.
Hammarhjärta speelt de bal door. Beszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszczyński probeert naar een medespeler te passen. Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Pastafarians FC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Umbertos 27%, Pastafarians FC 73%.
FC Umbertos - Pastafarians FC 11:0