Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pastafarians FC FC Umbertos
KlepiemyIch Tactiek taksa 442a
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 52.5
zwak Schieten zeer goed
matig Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


15e minuut.
Reljanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyrwas probeert naar een medespeler te passen. Beszczyński speelt de bal door. Marchisio rent richting de bal. Marchisio haalt uit met een fantastische trap. Kaliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Borys is nu in balbezit. Hammarhjärta onderschept slim de pass. Hammarhjärta passt de bal zonder na te denken. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio haalt uit met een fantastische trap. Kaliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Klungelig pakt Blaut de bal. Blaut passt de bal met de wreef. Marchisio rent richting de bal. Marchisio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - FC Umbertos 0:1

29e minuut.
Kaliński speelt de bal door. Beszczyński is nu in balbezit. Beszczyński speelt de bal door. Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Gríša bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrwąż verovert de bal door een tackle van achteren. Odrwąż passt de bal in één keer door. Blaut is nu in balbezit. Blaut haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Klungelig pakt Blaut de bal. Blaut passt de bal zonder na te denken. Szmulewicz is nu in balbezit. Marchisio verovert de bal door een tackle van achteren. Marchisio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - FC Umbertos 0:2

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kaliński trapt de bal weg. Beszczyński geeft een hoge lob. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio haalt uit met een fantastische trap. Kaliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Şeitan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Odrwąż geeft de bal voor. Klungelig pakt Marchisio de bal. Marchisio haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Hammarhjärta passt de bal zonder na te denken. Beszczyński geeft een hoge lob. Daar is Szmulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio draait met de bal, schiet en ... Kaliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pastafarians FC 81%, FC Umbertos 19%.
Pastafarians FC - FC Umbertos 0:2

51e minuut.
Daar is Ejtminowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hammarhjärta is nu in balbezit. Hammarhjärta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marchisio de bal. Marchisio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Doeltrap. Świtalski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ejtminowicz rent richting de bal. Odrwąż onderschept slim de pass. Odrwąż met een sublieme pass. Blaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaut schiet op doel. Świtalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemons legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marchisio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blaut kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - FC Umbertos 0:3

64e minuut.
Gríša passt de bal in één keer door. Beszczyński met een sublieme pass. Marchisio rent richting de bal. Daar is Marchisio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchisio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Inworp. Wyparło met een snelle inworp. Şeitan speelt de bal door. Blaut heeft problemen om de bal te vangen. Blaut draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Świtalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio haalt uit met een fantastische trap. Świtalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - FC Umbertos 0:4

75e minuut.
Ege geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ejtminowicz de bal onder controle te krijgen. Marchisio rent richting de bal. Marchisio schiet op doel. Świtalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - FC Umbertos 0:5

77e minuut.
Reljanović passt de bal in één keer door. Hammarhjärta met een sublieme pass. Beszczyński speelt de bal door. Klungelig pakt Marchisio de bal. Marchisio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beszczyński met een snelle inworp. Borys is nu in balbezit. Marchisio verovert de bal door een tackle van achteren. Marchisio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - FC Umbertos 0:6

82e minuut.
Pleşan onderschept slim de pass. Pleşan passt de bal met de wreef. Şeitan met een sublieme pass. Blaut rent richting de bal. Blaut draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Gríša probeert naar een medespeler te passen. Beszczyński met een sublieme pass. Marchisio rent richting de bal. Marchisio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wyparło de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - FC Umbertos 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pastafarians FC 78%, FC Umbertos 22%.
Pastafarians FC - FC Umbertos 0:7