Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blazersi Jedność Metalplast
Własna Tactiek BOMR V1
59% Balbezit 41%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.1 gemiddelde waardering 50.6
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


11e minuut.
Syrový met een sublieme pass. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie passt de bal zonder na te denken. Genty rent richting de bal. Genty haalt uit met een fantastische trap. Krasnodębski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Inworp. Szatanik met de inworp. Syrový met een sublieme pass. Vrabie rent richting de bal. Vrabie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Brizuela geeft een hoge lob. Inworp. Ionaş met de inworp. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciano haalt uit met een fantastische trap. Bá Lộc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Genty is nu in balbezit. Genty passt de bal met de wreef. Vrabie is nu in balbezit. Vrabie haalt uit met een fantastische trap. Krasnodębski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Jedność Metalplast 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazersi 55%, Jedność Metalplast 45%.
Blazersi - Jedność Metalplast 0:1

50e minuut.
Marini bereikt de bal nog maar net als eerste. Samur verovert de bal door een tackle van achteren. Samur met een sublieme pass. Ðerisilo is nu in balbezit. Ðerisilo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik rent richting de bal. Szatanik speelt de bal door. Klungelig pakt Genty de bal. Genty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Samur verovert de bal door een tackle van achteren. Marini geeft een lange en hoge pass. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie haalt uit met een fantastische trap. Krasnodębski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Jedność Metalplast 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazersi 42%, Jedność Metalplast 58%.
Blazersi - Jedność Metalplast 0:2