Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Whitechapel KSS Gorlice
A2.J7 Tactiek moja1
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
43 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 43.6
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


5e minuut.
Cranenbrouck met een sublieme pass. Kot met een sublieme pass. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski draait met de bal, schiet en ... Radyszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - KSS Gorlice 1:0

6e minuut.
Klonowski kopt de bal weg. Overvik probeert de bal aan de voet te houden. Kékesi is nu in balbezit. Kékesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KKS Whitechapel - KSS Gorlice 1:1

10e minuut.
Machura passt de bal met de wreef. Gzowski rent richting de bal. Gzowski heeft problemen om de bal te vangen. Gzowski haalt uit met een fantastische trap. Radyszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - KSS Gorlice 2:1

14e minuut.
Kékesi heeft problemen om de bal te vangen. Parishev onderschept slim de pass. Parishev passt de bal zonder na te denken. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Casabianca probeert naar een medespeler te passen. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot passt de bal in één keer door. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski haalt uit met een fantastische trap. Radyszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Machura is nu in balbezit. Machura draait met de bal, schiet en ... Radyszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Puričević probeert naar een medespeler te passen. Machura is nu in balbezit. Machura passt de bal zonder na te denken. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - KSS Gorlice 3:1

23e minuut.
Babuscio passt de bal in één keer door. Casabianca controleert de bal met de borst. Casabianca met een sublieme pass. Machura rent richting de bal. Machura haalt uit met een fantastische trap. Radyszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Gzowski rent richting de bal. Babuscio onderschept slim de pass. Babuscio speelt de bal door. Machura rent richting de bal. Machura draait met de bal, schiet en ... Radyszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Kot kopt de bal weg. Krzystek heeft problemen om de bal te vangen. Gzowski rent richting de bal. Machura rent richting de bal. Machura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Puričević de bal. Puričević passt de bal zonder na te denken. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura is nu in balbezit. Machura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gzowski speelt de bal door. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Machura de bal. Machura schiet op doel. Radyszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - KSS Gorlice 4:1

43e minuut.
Kot rent richting de bal. Kot passt de bal in één keer door. Puričević met een sublieme pass. Machura rent richting de bal. Machura schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Machura geeft een hoge lob. Kot is nu in balbezit. Kot passt de bal zonder na te denken. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura schiet op doel. Radyszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - KSS Gorlice 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Whitechapel 27%, KSS Gorlice 73%.
KKS Whitechapel - KSS Gorlice 5:1

46e minuut.
Kékesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot onderschept slim de pass. Kot speelt de bal door. Machura is nu in balbezit. Machura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - KSS Gorlice 6:1

48e minuut.
Casabianca passt de bal in één keer door. Daar is Puričević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puričević probeert naar een medespeler te passen. Machura rent richting de bal. Machura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Casabianca passt de bal zonder na te denken. Puričević is nu in balbezit. Puričević probeert naar een medespeler te passen. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kot onderschept slim de pass. Kot probeert naar een medespeler te passen. Casabianca geeft een hoge lob. Machura rent richting de bal. Machura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - KSS Gorlice 7:1

52e minuut.
Casabianca probeert naar een medespeler te passen. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot passt de bal met de wreef. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski schiet op doel. Radyszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - KSS Gorlice 8:1

55e minuut.
Puričević rent richting de bal. Puričević passt de bal zonder na te denken. Machura is nu in balbezit. Machura haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Oryszko de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Parishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Parishev speelt de bal door. Kot probeert naar een medespeler te passen. Machura is nu in balbezit. Machura schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Radyszkiewicz bokst de bal weg.

62e minuut.
Daar is Crisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crisan met een sublieme pass. Parishev geeft een hoge lob. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura schiet op doel. Radyszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura rent richting de bal. Gzowski rent richting de bal. Machura is nu in balbezit. Machura haalt uit met een fantastische trap. Radyszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Kot onderschept slim de pass. Kot probeert naar een medespeler te passen. Machura is nu in balbezit. Machura draait met de bal, schiet en ... Radyszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - KSS Gorlice 9:1

67e minuut.
Casabianca bereikt de bal nog maar net als eerste. Casabianca geeft een lange en hoge pass. Morabito heeft problemen om de bal te vangen. Machura rent richting de bal. Machura schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Casabianca speelt de bal door. Machura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski schiet op doel. Radyszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Casabianca probeert naar een medespeler te passen. Gzowski probeert de bal met de borst te controleren. Casabianca rent richting de bal. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski haalt uit met een fantastische trap. Radyszkiewicz bokst de bal weg. Machura rent richting de bal. Machura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - KSS Gorlice 10:1

81e minuut.
Kékesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Casabianca rent richting de bal. Casabianca passt de bal zonder na te denken. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klonowski probeert naar een medespeler te passen. Harvey heeft problemen om de bal te vangen. Puričević met een sublieme pass. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Whitechapel 22%, KSS Gorlice 78%.
KKS Whitechapel - KSS Gorlice 10:1