Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSS Gorlice KKS Whitechapel
moja1 Tactiek A2.J7
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 56.1
solid Schieten formidable
average Passen very good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Puričević passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kot de bal. Kot speelt de bal door. Gzowski rent richting de bal. Morabito rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura geeft een lange en hoge pass. Casabianca kopt de bal weg. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - KKS Whitechapel 0:1

8e minuut.
Casabianca verovert de bal door een tackle van achteren. Casabianca met een sublieme pass. Machura rent richting de bal. Machura haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Morabito de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - KKS Whitechapel 0:2

12e minuut.
Oryszko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kot de bal. Kot probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Machura de bal. Machura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Machura de bal. Machura probeert naar een medespeler te passen. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski draait met de bal, schiet en ... Radyszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Puričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Puričević passt de bal met de wreef. Casabianca probeert naar een medespeler te passen. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - KKS Whitechapel 0:3

19e minuut.
Machura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kot rent richting de bal. Kot geeft een lange en hoge pass. Gzowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Radyszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - KKS Whitechapel 0:4

19e minuut.
Puričević passt de bal met de wreef. Casabianca bereikt de bal nog maar net als eerste. Casabianca geeft een lange en hoge pass. Machura rent richting de bal. Machura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gzowski rent richting de bal. Gzowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - KKS Whitechapel 0:5

21e minuut.
Klonowski passt de bal in één keer door. Babuscio probeert naar een medespeler te passen. Crisan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kékesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kékesi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Klungelig pakt Gzowski de bal. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura passt de bal zonder na te denken. Gzowski rent richting de bal. Gzowski schiet op doel. Radyszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - KKS Whitechapel 0:6

31e minuut.
Karaszewski is nu in balbezit. Kot verovert de bal door een tackle van achteren. Kot probeert naar een medespeler te passen. Gzowski probeert de bal met de borst te controleren. Gzowski schiet op doel. Radyszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSS Gorlice 64%, KKS Whitechapel 36%.
KSS Gorlice - KKS Whitechapel 0:6

46e minuut.
Puričević passt de bal met de wreef. Kot rent richting de bal. Kot passt de bal met de wreef. Machura rent richting de bal. Machura haalt uit met een fantastische trap. Radyszkiewicz bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kot neemt de hoekschop. Harvey rent richting de bal. Casabianca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casabianca krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Kot speelt de bal door. Morabito bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura verovert de bal door een tackle van achteren. Machura schiet op doel. Radyszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - KKS Whitechapel 0:7

63e minuut.
Krzystek is nu in balbezit. Casabianca probeert naar een medespeler te passen. Machura is nu in balbezit. Machura haalt uit met een fantastische trap. Radyszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Machura rent richting de bal. Machura schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - KKS Whitechapel 0:8

65e minuut.
Klungelig pakt Gzowski de bal. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot passt de bal met de wreef. Machura rent richting de bal. Machura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - KKS Whitechapel 0:9

69e minuut.
Puričević rent richting de bal. Puričević geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gzowski de bal. Gzowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - KKS Whitechapel 0:10

71e minuut.
Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Casabianca rent richting de bal. Casabianca geeft een hoge lob. Machura is nu in balbezit. Machura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Solana bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey geeft de bal voor. Crisan geeft de bal voor. Daar is Overvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Puričević passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Machura de bal. Puričević met een sublieme pass. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - KKS Whitechapel 0:11

79e minuut.
Puričević rent richting de bal. Puričević passt de bal in één keer door. Machura is nu in balbezit. Machura haalt uit met een fantastische trap. Radyszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - KKS Whitechapel 0:12

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Puričević geeft een hoge lob. Gzowski springt en kopt de bal. Radyszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSS Gorlice 62%, KKS Whitechapel 38%.
KSS Gorlice - KKS Whitechapel 0:12