Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Whitechapel FC Radiówek
A2.J7 Tactiek jasiek
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 47.1
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Puričević is nu in balbezit. Blanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanc passt de bal in één keer door. Semercioğlu rent richting de bal. Semercioğlu schiet op doel. Swaelens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Klungelig pakt Blanc de bal. Parishev met een sublieme pass. Kot speelt de bal door. Machura rent richting de bal. Machura geeft een hoge lob. Rob bokst de bal weg. Gzowski springt en kopt de bal. Rob probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - FC Radiówek 1:0

18e minuut.
Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura passt de bal in één keer door. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - FC Radiówek 2:0

30e minuut.
Gzowski is nu in balbezit. Ferrari verovert de bal door een tackle van achteren. Pieszek met een sublieme pass. Semercioğlu is nu in balbezit. Semercioğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pieszek met een sublieme pass. Desperat rent richting de bal. Parishev met een sublieme pass. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Obando kopt de bal weg. Blanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanc passt de bal in één keer door. Desperat rent richting de bal. Desperat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pieszek is nu in balbezit. Casabianca verovert de bal door een tackle van achteren. Casabianca passt de bal met de wreef. Machura rent richting de bal. Machura haalt uit met een fantastische trap. Rob probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Whitechapel 43%, FC Radiówek 57%.
KKS Whitechapel - FC Radiówek 2:0

47e minuut.
Machura onderschept slim de pass. Machura passt de bal in één keer door. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Cranenbrouck kan de bal niet met de borst controleren. Cranenbrouck passt de bal in één keer door. Kot speelt de bal door. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - FC Radiówek 3:0

70e minuut.
Casabianca is nu in balbezit. Casabianca geeft een hoge lob. De la Guarda heeft problemen om de bal te vangen. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - FC Radiówek 4:0

71e minuut.
Semercioğlu geeft de bal voor. Swaelens met een sublieme pass. Obando kopt de bal weg. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat draait met de bal, schiet en ... Swaelens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rrokaj kopt de bal weg. Klungelig pakt Borowy de bal. Puričević met een sublieme pass. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - FC Radiówek 5:0

75e minuut.
Puričević speelt de bal door. Machura is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferrari. Ferrari krijgt een gele kaart. Machura raakt geblesseerd tijdens het duel. Puričević met een snel genomen vrije trap. Machura maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gzowski passt de bal in één keer door. Puričević speelt de bal door. Kot probeert naar een medespeler te passen. Machura rent richting de bal. Machura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Obando onderschept slim de pass. Obando geeft de bal voor. Maestro kopt de bal weg. Desperat heeft problemen om de bal te vangen. Desperat schiet op doel. Swaelens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - FC Radiówek 5:1

80e minuut.
Klungelig pakt Machura de bal. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot passt de bal in één keer door. Machura rent richting de bal. Machura schiet op doel. Paal!

86e minuut.
Casabianca speelt de bal door. Klungelig pakt De la Guarda de bal. Puričević geeft de bal voor. Gzowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - FC Radiówek 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Whitechapel 40%, FC Radiówek 60%.
KKS Whitechapel - FC Radiówek 6:1