Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pastafarians FC Jedność Metalplast
KlepiemyIch Tactiek BOMR V1
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
0 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
35.3 gemiddelde waardering 45
matig Schieten uitstekend
matig Passen solide
redelijk Verdedigen goed


12e minuut.
Daar is Genty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrabie is nu in balbezit. De Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. De Martini haalt uit met een fantastische trap. Kaliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - Jedność Metalplast 0:1

13e minuut.
Kłaczkowski rent richting de bal. Kłaczkowski geeft een lange en hoge pass. Genty bereikt de bal nog maar net als eerste. Genty schiet op doel. Kaliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - Jedność Metalplast 0:2

20e minuut.
Zrínyi rent richting de bal. Chapiquije verovert de bal door een tackle van achteren. Chapiquije geeft een lange en hoge pass. Genty rent richting de bal. Genty haalt uit met een fantastische trap. Kaliński bokst de bal weg.

29e minuut.
De Martini probeert naar een medespeler te passen. Szatanik rent richting de bal. Szatanik probeert naar een medespeler te passen. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie schiet op doel. Kaliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Borys probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Olejniczak de bal. Olejniczak geeft een hoge lob. Szatanik geeft een lange en hoge pass. Vrabie krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De Martini verovert de bal door een tackle van achteren. De Martini probeert naar een medespeler te passen. Szatanik speelt de bal door. Daar is Vrabie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrabie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Szmulewicz kan de bal niet met de borst controleren. Genty bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie haalt uit met een fantastische trap. Kaliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Gríša de bal. De Martini rent richting de bal. De Martini passt de bal met de wreef. Genty heeft problemen om de bal te vangen. Genty schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pastafarians FC 54%, Jedność Metalplast 46%.
Pastafarians FC - Jedność Metalplast 0:2

47e minuut.
Brizuela probeert naar een medespeler te passen. De Martini met een sublieme pass. Szatanik met een sublieme pass. Genty bereikt de bal nog maar net als eerste. Genty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Szatanik is nu in balbezit. Szatanik passt de bal met de wreef. Vrabie rent richting de bal. Vrabie schiet op doel. Kaliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - Jedność Metalplast 0:3

52e minuut.
Gríša probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kłaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłaczkowski passt de bal zonder na te denken. Vrabie is nu in balbezit. Vrabie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Świtalski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Daar is Bakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakos geeft een lange en hoge pass. Szatanik kopt de bal weg. Genty bereikt de bal nog maar net als eerste. Genty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - Jedność Metalplast 0:4

74e minuut.
Kłaczkowski speelt de bal door. Szmulewicz is nu in balbezit. Genty onderschept slim de pass. Genty schiet op doel. Świtalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastafarians FC - Jedność Metalplast 0:5

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Świtalski niet meer kan verder spelen. Zębalski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Chapiquije passt de bal met de wreef. De Martini rent richting de bal. De Martini passt de bal in één keer door. Vrabie rent richting de bal. Vrabie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Genty bereikt de bal nog maar net als eerste. Genty passt de bal met de wreef. Szatanik is nu in balbezit. Szatanik geeft een hoge lob. Vrabie springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Chapiquije geeft een hoge lob. Genty kopt de bal weg. Klungelig pakt Szmulewicz de bal. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie draait met de bal, schiet en ... Zębalski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
De Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. De Martini passt de bal zonder na te denken. Genty bereikt de bal nog maar net als eerste. Genty haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pastafarians FC 61%, Jedność Metalplast 39%.
Pastafarians FC - Jedność Metalplast 0:5