Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jedność Metalplast Pastafarians FC
BOMR V1 Tactiek KlepiemyIch
44% Balbezit 56%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 39.8
uitstekend Schieten redelijk
uitstekend Passen matig
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Szmulewicz geeft de bal voor. Abrashev probeert de bal aan de voet te houden. Zeiß is nu in balbezit. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Bá Lộc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Szatanik rent richting de bal. Szatanik passt de bal zonder na te denken. Genty bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie is nu in balbezit. Vrabie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Szatanik probeert naar een medespeler te passen. De Martini rent richting de bal. De Martini speelt de bal door. Vrabie rent richting de bal. Vrabie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Szmulewicz onderschept slim de pass. Szmulewicz probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szatanik neemt de hoekschop. Vrabie krijgt zijn hoofd ertegen. Kaliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Syrový met een sublieme pass. Genty heeft problemen om de bal te vangen. Genty passt de bal met de wreef. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie draait met de bal, schiet en ... Kaliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - Pastafarians FC 1:0

24e minuut.
Habte heeft problemen om de bal te vangen. Habte passt de bal zonder na te denken. Bakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Habte speelt de bal door. Reljanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Reljanović speelt de bal door. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jedność Metalplast - Pastafarians FC 1:1

40e minuut.
Szatanik passt de bal met de wreef. Genty is nu in balbezit. Genty probeert naar een medespeler te passen. Vrabie is nu in balbezit. Vrabie haalt uit met een fantastische trap. Kaliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Chapiquije is nu in balbezit. Chapiquije geeft een lange en hoge pass. Genty rent richting de bal. Genty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - Pastafarians FC 2:1

44e minuut.
Gríša bereikt de bal nog maar net als eerste. Gríša passt de bal in één keer door. Inworp. De Martini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Syrový geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jedność Metalplast 42%, Pastafarians FC 58%.
Jedność Metalplast - Pastafarians FC 2:1

50e minuut.
Abrashev geeft een lange en hoge pass. Borys heeft problemen om de bal te vangen. Syrový probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vrabie de bal. Vrabie schiet op doel. Paal!

57e minuut.
Szmulewicz onderschept slim de pass. Szmulewicz met een sublieme pass. Syrový met een sublieme pass. Klungelig pakt Vrabie de bal. Vrabie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Zeiß passt de bal in één keer door. Habte is nu in balbezit. Habte speelt de bal door. Zeiß is nu in balbezit. Zeiß draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Doeltrap. Świtalski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Zrínyi is nu in balbezit. Szatanik onderschept slim de pass. Szatanik passt de bal in één keer door. Genty is nu in balbezit. Genty draait met de bal, schiet en ... Świtalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - Pastafarians FC 3:1

72e minuut.
Klungelig pakt Olejniczak de bal. Abrashev is nu in balbezit. Bakos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bakos krijgt een gele kaart. Abrashev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abrashev met een snel genomen vrije trap. Szmulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Świtalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Genty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - Pastafarians FC 4:1

76e minuut.
Zrínyi passt de bal zonder na te denken. Daar is Genty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrabie rent richting de bal. Genty is nu in balbezit. Genty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Syrový bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrový passt de bal in één keer door. Genty is nu in balbezit. Genty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - Pastafarians FC 5:1

81e minuut.
Borys rent richting de bal. Szatanik onderschept slim de pass. Szatanik met een sublieme pass. Genty bereikt de bal nog maar net als eerste. Genty schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Marini geeft een lange en hoge pass. Lemons heeft problemen om de bal te vangen. Genty bereikt de bal nog maar net als eerste. Genty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - Pastafarians FC 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jedność Metalplast 39%, Pastafarians FC 61%.
Jedność Metalplast - Pastafarians FC 6:1