Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jedność Metalplast FC Radiówek
BOMR V1 Tactiek jasiek
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
51 gemiddelde waardering 46.7
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen redelijk
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Syrový bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrový geeft de bal voor. De Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. De Martini geeft een lange en hoge pass. Genty springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rrokaj verovert de bal door een tackle van achteren. Rrokaj geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szatanik met een snelle inworp. Syrový geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
De Martini met een snelle inworp. Syrový geeft een lange en hoge pass. Daar is Rrokaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genty is nu in balbezit. Genty haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
De Martini geeft een hoge lob. Rrokaj controleert de bal met de borst. Genty rent richting de bal. Genty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - FC Radiówek 1:0

31e minuut.
Marini probeert de bal met de borst te controleren. Semercioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanc met een sublieme pass. Desperat is nu in balbezit. Desperat schiet op doel. Bá Lộc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
De Martini draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ferrari de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szatanik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De Martini geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - FC Radiówek 2:0

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Syrový met de inworp. De Martini is nu in balbezit. De Martini geeft de bal voor. Genty maakt een snoekduik en kopt de bal. Rob bokst de bal weg.

45e minuut.
Ferrari onderschept slim de pass. Syrový met een sublieme pass. Genty rent richting de bal. Genty draait met de bal, schiet en ... Rob probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - FC Radiówek 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jedność Metalplast 41%, FC Radiówek 59%.
Jedność Metalplast - FC Radiówek 3:0

51e minuut.
Blanc probeert naar een medespeler te passen. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando speelt de bal door. Semercioğlu rent richting de bal. Semercioğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
De Martini rent richting de bal. Borowy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Martini. De Martini krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Obando passt de bal met de wreef. Blanc speelt de bal door. Semercioğlu rent richting de bal. Semercioğlu draait met de bal, schiet en ... Bá Lộc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - FC Radiówek 3:1

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Han-Lee komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Brizuela geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maestro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanc geeft de bal voor. Bá Lộc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Desperat rent richting de bal. Desperat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - FC Radiówek 3:2

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szatanik zal de hoekschop nemen. Rob speelt de bal door. Maestro probeert naar een medespeler te passen. Desperat rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jedność Metalplast - FC Radiówek 3:3

89e minuut.
Han-Lee is nu in balbezit. Han-Lee probeert naar een medespeler te passen. Szatanik rent richting de bal. Szatanik geeft de bal voor. Han-Lee springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jedność Metalplast 50%, FC Radiówek 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jedność Metalplast - FC Radiówek 3:3