Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Whitechapel Pastafarians FC
A2.J7 Tactiek KlepiemyIch
47% Balbezit 53%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 40.2
excellent Schieten adequate
very good Passen average
very good Verdedigen good


3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Casabianca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Machura rent richting de bal. Machura draait met de bal, schiet en ... Kaliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - Pastafarians FC 1:0

8e minuut.
Szmulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Puričević rent richting de bal. Puričević haalt uit met een fantastische trap. Kaliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Casabianca met een snelle inworp. Puričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Puričević geeft een lange en hoge pass. Machura is nu in balbezit. Machura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - Pastafarians FC 2:0

11e minuut.
Klungelig pakt Machura de bal. Szmulewicz is nu in balbezit. Szmulewicz geeft de bal voor. Puričević controleert de bal met de borst. Puričević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kaliński speelt de bal door. Puričević kopt de bal weg. Gzowski rent richting de bal. Gzowski draait met de bal, schiet en ... Kaliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - Pastafarians FC 3:0

16e minuut.
Borys met een sublieme pass. Habte speelt de bal door. Parishev rent richting de bal. Zrínyi onderschept slim de pass. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Swaelens bokst de bal weg.

22e minuut.
Reljanović rent richting de bal. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot geeft de bal voor. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - Pastafarians FC 4:0

27e minuut.
Machura passt de bal met de wreef. Kot speelt de bal door. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski haalt uit met een fantastische trap. Kaliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - Pastafarians FC 5:0

29e minuut.
Gríša bereikt de bal nog maar net als eerste. Gríša geeft een hoge lob. Daar is Bezcovii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeiß rent richting de bal. Zeiß draait met de bal, schiet en ... Swaelens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Daar is Zeiß, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parishev onderschept slim de pass. Puričević met een sublieme pass. Machura rent richting de bal. Machura haalt uit met een fantastische trap. Kaliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Whitechapel 34%, Pastafarians FC 66%.
KKS Whitechapel - Pastafarians FC 5:0

46e minuut.
Lemons speelt de bal door. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot probeert naar een medespeler te passen. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Kot onderschept slim de pass. Kot probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Machura de bal. Machura draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Parishev speelt de bal door. Kot rent richting de bal. Kot met een sublieme pass. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Wyparło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gzowski rent richting de bal. Gzowski passt de bal zonder na te denken. Machura is nu in balbezit. Machura haalt uit met een fantastische trap. Kaliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Gzowski is nu in balbezit. Szmulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura draait met de bal, schiet en ... Kaliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - Pastafarians FC 6:0

57e minuut.
Casabianca met een sublieme pass. Puričević met een sublieme pass. Klungelig pakt Machura de bal. Gzowski rent richting de bal. Gzowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Machura verovert de bal door een tackle van achteren. Machura probeert naar een medespeler te passen. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski schiet op doel. Kaliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Whitechapel - Pastafarians FC 7:0

72e minuut.
Kot met een snelle inworp. Puričević is nu in balbezit. Puričević geeft een lange en hoge pass. Gríša probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gzowski krijgt zijn hoofd ertegen. Kaliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Parishev passt de bal zonder na te denken. Puričević is nu in balbezit. Puričević passt de bal in één keer door. Gzowski rent richting de bal. Gzowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Whitechapel 39%, Pastafarians FC 61%.
KKS Whitechapel - Pastafarians FC 7:0