Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Power Blazersi
best+++ Tactiek Własna
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 47.1
uitmuntend Schieten goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


8e minuut.
Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski onderschept slim de pass. Podżorski schiet op doel. Krasnodębski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Power - Blazersi 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Badilla de bal. Badilla geeft een hoge lob. Jevtić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevtić geeft een lange en hoge pass. Podżorski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Viscol de bal. Viscol geeft de bal voor. Luciano kopt de bal weg. Samur heeft problemen om de bal te vangen. Samur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Sevim is nu in balbezit. Podżorski rent richting de bal. Sevim probeert naar een medespeler te passen. Podżorski rent richting de bal. Podżorski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jevtić rent richting de bal. Jevtić haalt uit met een fantastische trap. Krasnodębski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ionaş met een sublieme pass. Dolny rent richting de bal. Samur onderschept slim de pass. Samur draait met de bal, schiet en ... Demeurisse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Young Power - Blazersi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Power 43%, Blazersi 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Young Power - Blazersi 1:1

53e minuut.
Arévalo is nu in balbezit. Sevim onderschept slim de pass. Sevim speelt de bal door. Jevtić is nu in balbezit. Jevtić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dolny is nu in balbezit. Dolny geeft een lange en hoge pass. Podżorski kopt de bal weg. Jevtić is nu in balbezit. Jevtić draait met de bal, schiet en ... Krasnodębski bokst de bal weg.

68e minuut.
Luciano passt de bal in één keer door. Demiray bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luciano. Luciano krijgt een gele kaart. Demiray raakt geblesseerd tijdens het duel. Appierto komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ðerisilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski passt de bal zonder na te denken. Jevtić is nu in balbezit. Jevtić schiet op doel. Krasnodębski bokst de bal weg.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Nigris komt het veld opgelopen. Çobanzadə komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Podżorski rent richting de bal. Çobanzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çobanzadə passt de bal in één keer door. Podżorski is nu in balbezit. Podżorski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Cabelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasnodębski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Podżorski de bal onder controle te krijgen. Beclea kopt de bal weg. Podżorski rent richting de bal. Podżorski schiet op doel. Krasnodębski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Power - Blazersi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Power 33%, Blazersi 67%.
Young Power - Blazersi 2:1