Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Umbertos KSS Gorlice
taksa 442a Tactiek moja1
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 43.4
excellent Schieten good
very good Passen adequate
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Hammarhjärta onderschept slim de pass. Pleşan rent richting de bal. Pleşan passt de bal met de wreef. Marchisio rent richting de bal. Marchisio draait met de bal, schiet en ... Radyszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Poggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggi draait met de bal, schiet en ... Radyszkiewicz bokst de bal weg.

3e minuut.
Beszczyński is nu in balbezit. Beszczyński geeft de bal voor. Karaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Poggi is nu in balbezit. Poggi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hammarhjärta verovert de bal door een tackle van achteren. Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio passt de bal zonder na te denken. Poggi rent richting de bal. Poggi draait met de bal, schiet en ... Radyszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Oryszko de bal onder controle te krijgen. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio haalt uit met een fantastische trap. Oryszko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - KSS Gorlice 1:0

13e minuut.
Radyszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Hammarhjärta kopt de bal weg. Poggi rent richting de bal. Klungelig pakt Poggi de bal. Poggi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Şeitan probeert naar een medespeler te passen. Oryszko rent richting de bal. Marchisio verovert de bal door een tackle van achteren. Marchisio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - KSS Gorlice 2:0

21e minuut.
Klonowski speelt de bal door. Kurdi is nu in balbezit. Kurdi met een sublieme pass. Poggi rent richting de bal. Poggi haalt uit met een fantastische trap. Radyszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marchisio rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kurdi kopt de bal weg. Marchisio rent richting de bal. Marchisio passt de bal zonder na te denken. Poggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Oryszko geeft een lange en hoge pass. Klonowski kopt de bal weg. Kurdi probeert de bal aan de voet te houden. Poggi rent richting de bal. Poggi schiet op doel. Radyszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

31e minuut.
Hammarhjärta rent richting de bal. Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammarhjärta met een sublieme pass. Klungelig pakt Poggi de bal. Poggi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - KSS Gorlice 3:0

33e minuut.
Beszczyński passt de bal in één keer door. Marchisio rent richting de bal. Marchisio passt de bal in één keer door. Poggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Babuscio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şeitan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurdi rent richting de bal. Kurdi geeft een lange en hoge pass. Radyszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Radyszkiewicz trapt de bal weg van het doel. Kurdi rent richting de bal. Kurdi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Poggi de bal. Poggi draait met de bal, schiet en ... Radyszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Oryszko met een sublieme pass. Kurdi is nu in balbezit. Kurdi passt de bal zonder na te denken. Poggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - KSS Gorlice 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Umbertos 24%, KSS Gorlice 76%.
FC Umbertos - KSS Gorlice 4:0

52e minuut.
Hammarhjärta speelt de bal door. Kurdi is nu in balbezit. Kurdi passt de bal zonder na te denken. Poggi is nu in balbezit. Poggi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kurdi kopt de bal weg. Babuscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggi verovert de bal door een tackle van achteren. Poggi kan de bal niet met de borst controleren. Poggi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kurdi onderschept slim de pass. Kurdi probeert naar een medespeler te passen. Poggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hammarhjärta speelt de bal door. Marchisio rent richting de bal. Oryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio verovert de bal door een tackle van achteren. Marchisio draait met de bal, schiet en ... Radyszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morabito onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Beszczyński probeert naar een medespeler te passen. Marchisio met een sublieme pass. Morabito rent richting de bal. Poggi verovert de bal door een tackle van achteren. Poggi schiet op doel. Radyszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Pleşan verovert de bal door een tackle van achteren. Kurdi is nu in balbezit. Kurdi passt de bal met de wreef. Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio schiet op doel. Radyszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Daar is Babuscio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poggi rent richting de bal. Poggi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Morabito de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - KSS Gorlice 5:0

73e minuut.
Babuscio probeert naar een medespeler te passen. Kurdi rent richting de bal. Kurdi passt de bal in één keer door. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kékesi is nu in balbezit. Kurdi onderschept slim de pass. Kurdi probeert naar een medespeler te passen. Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kurdi met een sublieme pass. Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio speelt de bal door. Poggi is nu in balbezit. Poggi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oryszko speelt de bal door. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammarhjärta probeert naar een medespeler te passen. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Şeitan rent richting de bal. Inworp. Şeitan met een snelle inworp. Kurdi is nu in balbezit. Kurdi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Poggi heeft problemen om de bal te vangen. Kurdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdi met een sublieme pass. Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Radyszkiewicz bokst de bal weg.

87e minuut.
Morabito geeft een hoge lob. Inworp. Beszczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marchisio kan de bal niet met de borst controleren. Marchisio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Umbertos 20%, KSS Gorlice 80%.
FC Umbertos - KSS Gorlice 5:0