Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pszczółki Podolanka
głowna Tactiek nowa1
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
51.9 gemiddelde waardering 47.5
solid Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen very good


2e minuut.
Kabel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Targoński heeft problemen om de bal te vangen. Kuyckx is nu in balbezit. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Gilardini verovert de bal door een tackle van achteren. Runturambi onderschept slim de pass. Počina bereikt de bal nog maar net als eerste. Počina draait met de bal, schiet en ... Kerremans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - Podolanka 1:0

7e minuut.
Runturambi rent richting de bal. Runturambi met een sublieme pass. Fabiniak probeert naar een medespeler te passen. Somlyódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlyódy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Somlyódy is nu in balbezit. Radizlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlyódy met een sublieme pass. Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Počina probeert naar een medespeler te passen. Kuyckx rent richting de bal. Jałocha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuyckx moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kuyckx kan niet meer verder spelen. Joó komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski passt de bal zonder na te denken. Forc is nu in balbezit. Forc haalt uit met een fantastische trap. Plăvoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pszczółki - Podolanka 1:1

38e minuut.
Počina rent richting de bal. de Quadros rent richting de bal. de Quadros geeft de bal voor. Forc is nu in balbezit. Forc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszczółki 48%, Podolanka 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pszczółki - Podolanka 1:1

65e minuut.
Geppert probeert de bal met de borst te controleren. Fabiniak rent richting de bal. Fabiniak passt de bal zonder na te denken. Radizlović is nu in balbezit. Radizlović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Radizlović passt de bal zonder na te denken. Wyczałkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Runturambi. Runturambi krijgt een gele kaart. Wyczałkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karniszowaty zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Forc rent richting de bal. Forc haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - Podolanka 1:2

78e minuut.
Camara kopt de bal weg. Daar is Radizlović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bereau is nu in balbezit. Bereau geeft een hoge lob. Fabiniak rent richting de bal. Kerremans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pszczółki - Podolanka 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszczółki 55%, Podolanka 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pszczółki - Podolanka 2:2