Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STAL Opole FC Zbrosławice
V liga Tactiek 523
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 50.3
solid Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Crăciunoiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Babati met de inworp. Vespi rent richting de bal. Vespi geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Vasiliu passt de bal met de wreef. Benavente met een sublieme pass. Delibašić probeert naar een medespeler te passen. Vehkamäki is nu in balbezit. Vehkamäki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Cornelsen met een sublieme pass. Vidanov rent richting de bal. Vidanov met een sublieme pass. Górski is nu in balbezit. Górski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kubinyi probeert de bal aan de voet te houden. Dielmann is nu in balbezit. Dielmann met een sublieme pass. Vasiliu rent richting de bal. Vasiliu schiet op doel. Abadan bokst de bal weg.

18e minuut.
Laraignee bereikt de bal nog maar net als eerste. Price verovert de bal door een tackle van achteren. Price geeft de bal voor. Vehkamäki is nu in balbezit. Vehkamäki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laraignee met een snelle inworp. Bertoche is nu in balbezit. Bertoche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - FC Zbrosławice 0:1

31e minuut.
Price is nu in balbezit. Price geeft een hoge lob. Willimburgh heeft problemen om de bal te vangen. Vehkamäki is nu in balbezit. Vehkamäki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Morgado de bal. Benavente onderschept slim de pass. Benavente passt de bal in één keer door. Vehkamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkamäki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STAL Opole 41%, FC Zbrosławice 59%.
STAL Opole - FC Zbrosławice 0:1

50e minuut.
Klungelig pakt Gábris de bal. Gábris met een sublieme pass. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu passt de bal met de wreef. Willimburgh bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Delibašić zal de hoekschop nemen. Vasiliu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Górski is nu in balbezit. Price onderschept slim de pass. Price geeft de bal voor. Benavente bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavente schiet op doel. Abadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Pesík passt de bal in één keer door. Benavente is nu in balbezit. Benavente passt de bal met de wreef. Vehkamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkamäki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Vespi kopt de bal weg. Pesík probeert naar een medespeler te passen. Laraignee is nu in balbezit. Delibašić verovert de bal door een tackle van achteren. Delibašić geeft de bal voor. Abadan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STAL Opole 47%, FC Zbrosławice 53%.
STAL Opole - FC Zbrosławice 0:1