Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zbrosławice STAL Opole
343 Tactiek V liga
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 48.7
solid Schieten good
good Passen good
excellent Verdedigen good


5e minuut.
Piechota bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Delibašić rent richting de bal. Delibašić draait met de bal, schiet en ... Abadan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Willimburgh passt de bal met de wreef. Başardı bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pesík zijn tegenspeler op de grond. Pesík is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

10e minuut.
Gábris met een sublieme pass. Laraignee is nu in balbezit. Laraignee passt de bal zonder na te denken. Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Başardı met een sublieme pass. Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea is nu in balbezit. Badea haalt uit met een fantastische trap. Vondruška werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - STAL Opole 1:0

14e minuut.
Başardı heeft problemen om de bal te vangen. Başardı met een sublieme pass. Babati met een sublieme pass. Laraignee rent richting de bal. Laraignee haalt uit met een fantastische trap. Vondruška bokst de bal weg. Górski rent richting de bal. Górski draait met de bal, schiet en ... Vondruška probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - STAL Opole 2:0

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Benavente de bal onder controle te krijgen. Gábris onderschept slim de pass. Gábris geeft een lange en hoge pass. Górski rent richting de bal. Górski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Delibašić passt de bal in één keer door. Vehkamäki is nu in balbezit. Vehkamäki passt de bal met de wreef. Benavente heeft problemen om de bal te vangen. Benavente haalt uit met een fantastische trap. Abadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Pustułka geeft een lange en hoge pass. Cornelsen kopt de bal weg. Huras heeft problemen om de bal te vangen. Delibašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Delibašić draait met de bal, schiet en ... Abadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Badea passt de bal in één keer door. Laraignee bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Górski de bal. Górski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - STAL Opole 3:0

38e minuut.
Górski speelt de bal door. Badea met een sublieme pass. Gábris bereikt de bal nog maar net als eerste. Gábris geeft een lange en hoge pass. Górski springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Neubeck geeft de bal voor. Başardı bereikt de bal nog maar net als eerste. Başardı passt de bal met de wreef. Górski is nu in balbezit. Górski schiet op doel. Vondruška kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zbrosławice 38%, STAL Opole 62%.
FC Zbrosławice - STAL Opole 3:0

80e minuut.
Doeltrap. Krizsán komt het veld opgelopen. Laureys komt het veld opgelopen. Musella komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Delibašić passt de bal in één keer door. Piechota bereikt de bal nog maar net als eerste. Huras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Huras krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Başardı verovert de bal door een tackle van achteren. Başardı met een sublieme pass. Krizsán probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Górski de bal. Górski haalt uit met een fantastische trap. Vondruška kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zbrosławice 48%, STAL Opole 52%.
FC Zbrosławice - STAL Opole 3:0