Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YuthFC Lechia Mysłowice
ws Tactiek fantastico
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 26
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
36 gemiddelde waardering 52.5
redelijk Schieten goed
zwak Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


21e minuut.
Fortuna onderschept slim de pass. Gîrbaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Gîrbaciu passt de bal met de wreef. Kołodziej speelt de bal door. Lieberam rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kołodziej geeft een hoge lob. Żeromski rent richting de bal. Żeromski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ostafiński de bal onder controle te krijgen. Korbiel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Lewkowicz passt de bal zonder na te denken. Korbiel is nu in balbezit. Korbiel speelt de bal door. Żeromski is nu in balbezit. Żeromski schiet op doel. Deodoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Kołodziej passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Czartoryski de bal. Czartoryski speelt de bal door. Żeromski is nu in balbezit. Żeromski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Fortuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortuna schiet op doel. Klungelig pakt Maciocha de bal. Korbiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbiel schiet op doel. Deodoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YuthFC 69%, Lechia Mysłowice 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YuthFC - Lechia Mysłowice 0:0

47e minuut.
Lewkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Wichura bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewkowicz begaat een overtreding. Lewkowicz krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Kołodziej speelt de bal door. Kanik is nu in balbezit. Fortuna begaat een overtreding. Fortuna krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Czartoryski rent richting de bal. Czartoryski passt de bal zonder na te denken. Ostafiński onderschept slim de pass. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Korbiel zal de hoekschop nemen. Fortuna kopt de bal weg. Lieberam rent richting de bal. Lieberam draait met de bal, schiet en ... Deodoro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YuthFC - Lechia Mysłowice 0:1

57e minuut.
Gîrbaciu probeert de bal met de borst te controleren. King speelt de bal door. Bergamo met een sublieme pass. Wichura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichura haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Czartoryski is nu in balbezit. Gîrbaciu onderschept slim de pass. Gîrbaciu met een sublieme pass. Korbiel is nu in balbezit. Korbiel geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lieberam heeft problemen om de bal te vangen. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski schiet op doel. Deodoro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YuthFC - Lechia Mysłowice 0:2

68e minuut.
Gîrbaciu passt de bal met de wreef. Wichura is nu in balbezit. Burlikowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Burlikowski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Wichura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krišanović wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna onderschept slim de pass. Fortuna probeert naar een medespeler te passen. Lieberam rent richting de bal. Lieberam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Gîrbaciu de bal. King met een sublieme pass. Lewkowicz probeert naar een medespeler te passen. Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna haalt uit met een fantastische trap. Deodoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lieberam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lieberam draait met de bal, schiet en ... Deodoro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YuthFC - Lechia Mysłowice 0:3

75e minuut.
Gîrbaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Krišanović rent richting de bal. Krišanović passt de bal met de wreef. Bergamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergamo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gîrbaciu kan de bal niet met de borst controleren. Kołodziej geeft een lange en hoge pass. Żeromski kopt de bal weg. Daar is Czartoryski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czartoryski haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
YuthFC - Lechia Mysłowice 0:4

78e minuut.
Bergamo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wichura. Wichura krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Krišanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krišanović passt de bal in één keer door. Kolasa verovert de bal door een tackle van achteren. Bergamo rent richting de bal. Bergamo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. King rent richting de bal. King schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YuthFC - Lechia Mysłowice 1:4

86e minuut.
Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbiel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krišanović. Krišanović krijgt een gele kaart. Żeromski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lemański komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Korbiel probeert naar een medespeler te passen. Lemański rent richting de bal. Ostafiński maakt een afschuwelijke overtreding. Lemański wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YuthFC 61%, Lechia Mysłowice 39%.
YuthFC - Lechia Mysłowice 1:4