Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zbrosławice Lechia Mysłowice
343 Tactiek fantastico
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 53.3
solid Schieten good
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Kołodziej met een sublieme pass. Başardı bereikt de bal nog maar net als eerste. Başardı geeft de bal voor. Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski schiet op doel. Ayunlewfu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Czartoryski met een sublieme pass. Lewkowicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fortuna de bal. Fortuna schiet op doel. Abadan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Lechia Mysłowice 0:1

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burlikowski met een snelle inworp. Korbiel is nu in balbezit. Korbiel geeft de bal voor. Żeromski krijgt zijn hoofd ertegen. Abadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Gábris is nu in balbezit. Gábris passt de bal zonder na te denken. Laraignee rent richting de bal. Laraignee haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Burlikowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Babati geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Laraignee de bal. Kołodziej is nu in balbezit. Laraignee onderschept slim de pass. Laraignee haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lewkowicz passt de bal in één keer door. Vidanov rent richting de bal. Fortuna verovert de bal door een tackle van achteren. Fortuna schiet op doel. Abadan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Czartoryski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Huras de bal. Lieberam speelt de bal door. Żeromski is nu in balbezit. Żeromski draait met de bal, schiet en ... Abadan bokst de bal weg. Pustułka heeft problemen om de bal te vangen. Żeromski is nu in balbezit. Żeromski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Lechia Mysłowice 0:2

30e minuut.
Górski kopt de bal weg. Laraignee is nu in balbezit. Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski haalt uit met een fantastische trap. Ayunlewfu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Lechia Mysłowice 1:2

34e minuut.
Başardı met een sublieme pass. Laraignee is nu in balbezit. Laraignee speelt de bal door. Górski rent richting de bal. Górski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Badea rent richting de bal. Badea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zbrosławice - Lechia Mysłowice 2:2

38e minuut.
Gábris geeft de bal voor. Burlikowski geeft de bal voor. Pustułka heeft problemen om de bal te vangen. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Lechia Mysłowice 2:3

40e minuut.
Burlikowski met een sublieme pass. Lieberam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lieberam passt de bal met de wreef. Żeromski rent richting de bal. Żeromski draait met de bal, schiet en ... Abadan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zbrosławice 51%, Lechia Mysłowice 49%.
FC Zbrosławice - Lechia Mysłowice 2:3

46e minuut.
Badea kopt de bal weg. Gábris is nu in balbezit. Gábris passt de bal met de wreef. Laraignee bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraignee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Burlikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Başardı onderschept slim de pass. Başardı geeft een lange en hoge pass. Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea schiet op doel. Ayunlewfu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Laraignee is nu in balbezit. Górski rent richting de bal. Laraignee bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraignee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zbrosławice - Lechia Mysłowice 3:3

64e minuut.
Pustułka kopt de bal weg. Badea met een sublieme pass. Górski is nu in balbezit. Górski haalt uit met een fantastische trap. Ayunlewfu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Huras is nu in balbezit. Czartoryski rent richting de bal. Czartoryski met een sublieme pass. Żeromski rent richting de bal. Żeromski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kołodziej is nu in balbezit. Kołodziej geeft een hoge lob. Lieberam kopt de bal weg. Fortuna is nu in balbezit. Fortuna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pustułka de bal. Żeromski rent richting de bal. Żeromski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Lechia Mysłowice 3:4

84e minuut.
Korbiel geeft een hoge lob. Daar is Żeromski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czartoryski is nu in balbezit. Czartoryski schiet op doel. Abadan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Lechia Mysłowice 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zbrosławice 44%, Lechia Mysłowice 56%.
FC Zbrosławice - Lechia Mysłowice 3:5