Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STAL Opole YuthFC
V liga Tactiek ws
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 37.6
solide Schieten redelijk
goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen redelijk


13e minuut.
Pesík passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gordea de bal. Gordea speelt de bal door. Vasiliu rent richting de bal. Vasiliu schiet op doel. Deodoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Piechota rent richting de bal. Piechota probeert naar een medespeler te passen. Vehkamäki probeert naar een medespeler te passen. Vasiliu is nu in balbezit. Vasiliu haalt uit met een fantastische trap. Deodoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Pesík speelt de bal door. Klungelig pakt Vehkamäki de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van ibn Mandione. Vehkamäki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vasiliu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gordea rent richting de bal. Gordea met een sublieme pass. Vehkamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkamäki schiet op doel. Deodoro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

41e minuut.
Gordea kopt de bal weg. Kanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkamäki is nu in balbezit. Vehkamäki draait met de bal, schiet en ... Deodoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Vasiliu speelt de bal door. Kanik rent richting de bal. Benavente verovert de bal door een tackle van achteren. Benavente geeft een lange en hoge pass. Vehkamäki springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STAL Opole 34%, YuthFC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STAL Opole - YuthFC 0:0

47e minuut.
Piechota kopt de bal weg. Vehkamäki rent richting de bal. Gîrbaciu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vehkamäki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vasiliu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Deodoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vehkamäki rent richting de bal. Vehkamäki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Pesík rent richting de bal. Pesík passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cornelsen de bal. King is nu in balbezit. King haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Inworp. Neubeck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benavente rent richting de bal. Benavente geeft een hoge lob. Vehkamäki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - YuthFC 1:0

60e minuut.
Pesík probeert naar een medespeler te passen. Cornelsen heeft problemen om de bal te vangen. Krišanović speelt de bal door. Wichura rent richting de bal. Wichura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
King is nu in balbezit. Dielmann bereikt de bal nog maar net als eerste. King begaat een overtreding. Dielmann wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

71e minuut.
Gordea onderschept slim de pass. Gordea met een sublieme pass. Benavente probeert naar een medespeler te passen. Vehkamäki heeft problemen om de bal te vangen. Vehkamäki haalt uit met een fantastische trap. Deodoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Pesík geeft de bal voor. Benavente kopt de bal weg. Vasiliu heeft problemen om de bal te vangen. Vehkamäki is nu in balbezit. Vehkamäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - YuthFC 2:0

77e minuut.
Krišanović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cornelsen. Krišanović raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Krišanović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Wichura springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Dielmann geeft de bal voor. Benavente kopt de bal weg. Gîrbaciu heeft problemen om de bal te vangen. Vehkamäki rent richting de bal. Vehkamäki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
King passt de bal in één keer door. Wichura bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu maakt een afschuwelijke overtreding. Vasiliu krijgt een gele kaart. Wichura raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STAL Opole 43%, YuthFC 57%.
STAL Opole - YuthFC 2:0