Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podolanka Szwarne chopcy
nowa1 Tactiek olek
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
45.8 gemiddelde waardering 50.5
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Karniszowaty speelt de bal door. Daar is Geppert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geppert passt de bal zonder na te denken. van der Lem bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Lem schiet op doel. Subotić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Klungelig pakt Suski de bal. Suski passt de bal in één keer door. Mikołajczyk speelt de bal door. Udovčić is nu in balbezit. Udovčić haalt uit met een fantastische trap. Kerremans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolanka - Szwarne chopcy 0:1

25e minuut.
Targoński rent richting de bal. Vojtekovszki verovert de bal door een tackle van achteren. Vojtekovszki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sabrok de bal. Sabrok draait met de bal, schiet en ... Kerremans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Geppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Geppert geeft een lange en hoge pass. Burzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Forc verovert de bal door een tackle van achteren. Forc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Küçükyılmaz geeft een hoge lob. Weimper is nu in balbezit. Weimper passt de bal met de wreef. Udovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Udovčić schiet op doel. Kerremans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podolanka 52%, Szwarne chopcy 48%.
Podolanka - Szwarne chopcy 0:1

57e minuut.
Vojtekovszki onderschept slim de pass. Vojtekovszki passt de bal met de wreef. Weimper bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Weimper probeert naar een medespeler te passen. Udovčić rent richting de bal. Jałocha onderschept slim de pass. Vojtekovszki rent richting de bal. Vojtekovszki draait met de bal, schiet en ... Kerremans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Suski geeft een lange en hoge pass. Gilardini onderschept slim de pass. de Quadros rent richting de bal. de Quadros geeft een lange en hoge pass. van der Lem krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Vojtekovszki passt de bal in één keer door. Mikołajczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Jałocha de bal. Sabrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabrok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
van der Lem rent richting de bal. Tărşolea verovert de bal door een tackle van achteren. Geppert bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Lem rent richting de bal. van der Lem schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Vojtekovszki is nu in balbezit. Vojtekovszki geeft een hoge lob. Weimper bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimper geeft een lange en hoge pass. Udovčić rent richting de bal. Paal! Udovčić rent richting de bal. Udovčić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolanka - Szwarne chopcy 0:2

80e minuut.
Burzawa onderschept slim de pass. Inworp. de Quadros met de inworp. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Küçükyılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Küçükyılmaz passt de bal zonder na te denken. Udovčić rent richting de bal. Udovčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolanka - Szwarne chopcy 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podolanka 53%, Szwarne chopcy 47%.
Podolanka - Szwarne chopcy 0:3