Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC JANOW Pszczółki
GTC Tactiek głowna
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 47.9
formidabel Schieten goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


10e minuut.
Muzek is nu in balbezit. Domovchiev is nu in balbezit. Muzek onderschept slim de pass. Wars is nu in balbezit. Wars draait met de bal, schiet en ... Plăvoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Runturambi is nu in balbezit. Runturambi probeert naar een medespeler te passen. Joó met een sublieme pass. Radizlović is nu in balbezit. Radizlović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Łokietek bereikt de bal nog maar net als eerste. Parazzoli verovert de bal door een tackle van achteren. Burek verovert de bal door een tackle van achteren. Burek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC JANOW - Pszczółki 1:0

17e minuut.
Łokietek is nu in balbezit. Łokietek passt de bal zonder na te denken. Goertz met een sublieme pass. Łokietek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łokietek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Burek is nu in balbezit. Burek passt de bal in één keer door. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars schiet op doel. Plăvoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Moldani heeft problemen om de bal te vangen. Moldani probeert naar een medespeler te passen. Wars rent richting de bal. Wars schiet op doel. Plăvoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JANOW - Pszczółki 2:0

36e minuut.
Wars controleert de bal met de borst. Parazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Parazzoli geeft een lange en hoge pass. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Muzek probeert naar een medespeler te passen. Łokietek rent richting de bal. Počina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Počina krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JANOW 48%, Pszczółki 52%.
FC JANOW - Pszczółki 2:0

46e minuut.
Radizlović is nu in balbezit. Wars onderschept slim de pass. Domovchiev rent richting de bal. Wars onderschept slim de pass. Wars haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kościuszko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Počina met de inworp. Łomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomczyk draait met de bal, schiet en ... Anioła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Inworp. Moldani met de inworp. Camara rent richting de bal. Muzek verovert de bal door een tackle van achteren. Muzek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Camara geeft de bal voor. Inworp. Chromik met een snelle inworp. Moldani bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldani geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JANOW 51%, Pszczółki 49%.
FC JANOW - Pszczółki 2:0