Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lechia Mysłowice STAL Opole
fantastico Tactiek V liga
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 50.8
good Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Vasiliu onderschept slim de pass. Vasiliu passt de bal in één keer door. Daar is Delibašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delibašić draait met de bal, schiet en ... Ayunlewfu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - STAL Opole 0:1

17e minuut.
Benavente met een sublieme pass. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu passt de bal met de wreef. Vehkamäki is nu in balbezit. Vehkamäki schiet op doel. Ayunlewfu bokst de bal weg.

23e minuut.
Delibašić passt de bal in één keer door. Vasiliu met een sublieme pass. Benavente met een sublieme pass. Vehkamäki rent richting de bal. Vehkamäki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Burlikowski kan de bal niet met de borst controleren. Vasiliu onderschept slim de pass. Vasiliu passt de bal in één keer door. Vehkamäki is nu in balbezit. Vehkamäki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Delibašić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piechota komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Pesík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesík geeft een hoge lob. Burlikowski heeft problemen om de bal te vangen. Vehkamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkamäki draait met de bal, schiet en ... Ayunlewfu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Mysłowice 62%, STAL Opole 38%.
Lechia Mysłowice - STAL Opole 0:1

54e minuut.
Kołodziej rent richting de bal. Kravić met een sublieme pass. Korbiel is nu in balbezit. Korbiel geeft de bal voor. Żeromski maakt een snoekduik en kopt de bal. Vondruška verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Pesík met een sublieme pass. Piechota rent richting de bal. Piechota passt de bal met de wreef. Vehkamäki heeft problemen om de bal te vangen. Vehkamäki draait met de bal, schiet en ... Ayunlewfu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa geeft de bal voor. Neubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbiel verovert de bal door een tackle van achteren. Korbiel draait met de bal, schiet en ... Vondruška probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Czartoryski rent richting de bal. Czartoryski passt de bal met de wreef. Lieberam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lieberam haalt uit met een fantastische trap. Vondruška werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lechia Mysłowice - STAL Opole 1:1

68e minuut.
Piechota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pesík is nu in balbezit. Pesík geeft een hoge lob. Vasiliu heeft problemen om de bal te vangen. Vasiliu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kravić geeft een hoge lob. Fortuna rent richting de bal. Fortuna schiet op doel. Dielmann probeert de bal aan de voet te houden. Vondruška probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Benavente speelt de bal door. Lewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piechota krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Korbiel geeft een lange en hoge pass. Daar is Cornelsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortuna rent richting de bal. Fortuna draait met de bal, schiet en ... Vondruška werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - STAL Opole 2:1

82e minuut.
Czartoryski passt de bal zonder na te denken. Kravić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesík is nu in balbezit. Kravić verovert de bal door een tackle van achteren. Kravić geeft de bal voor. Vondruška bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Mysłowice 38%, STAL Opole 62%.
Lechia Mysłowice - STAL Opole 2:1