Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zbrosławice Szwarne chopcy
523 Tactiek olek
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
48.5 gemiddelde waardering 50.6
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Vojtekovszki onderschept slim de pass. Vojtekovszki speelt de bal door. Weimper speelt de bal door. Udovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Udovčić schiet op doel. Abadan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Badea geeft de bal voor. Inworp. Weimper met een snelle inworp. Suski geeft een hoge lob. Mikołajczyk kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Chiarello is nu in balbezit. Chiarello geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Willimburgh met de inworp. Laraignee geeft een lange en hoge pass. Subotić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Górski is nu in balbezit. Górski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Szwarne chopcy 1:0

9e minuut.
Vidanov heeft problemen om de bal te vangen. Sabrok rent richting de bal. Kubinyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabrok verovert de bal door een tackle van achteren. Sabrok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Küçükyılmaz rent richting de bal. Küçükyılmaz speelt de bal door. Sabrok bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mikołajczyk neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Mikołajczyk speelt de bal door. Kubinyi is nu in balbezit. Sabrok onderschept slim de pass. Sabrok schiet op doel. Abadan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zbrosławice - Szwarne chopcy 1:1

35e minuut.
Vojtekovszki speelt de bal door. Udovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabrok draait met de bal, schiet en ... Abadan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Szwarne chopcy 1:2

37e minuut.
Kubinyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabrok verovert de bal door een tackle van achteren. Krizsán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sabrok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Udovčić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Abadan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Szwarne chopcy 1:3

43e minuut.
Küçükyılmaz geeft de bal voor. Udovčić kopt de bal weg. Sabrok is nu in balbezit. Sabrok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Szwarne chopcy 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zbrosławice 43%, Szwarne chopcy 57%.
FC Zbrosławice - Szwarne chopcy 1:4

53e minuut.
Badea kan de bal niet met de borst controleren. Vojtekovszki is nu in balbezit. Udovčić rent richting de bal. Udovčić draait met de bal, schiet en ... Krizsán probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Laraignee passt de bal in één keer door. Vespi rent richting de bal. Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski haalt uit met een fantastische trap. Subotić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Babati met een sublieme pass. Weimper rent richting de bal. Weimper passt de bal in één keer door. Udovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Udovčić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Babati is nu in balbezit. Babati met een sublieme pass. Górski is nu in balbezit. Górski schiet op doel. Subotić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Szwarne chopcy 2:4

76e minuut.
Weimper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suski speelt de bal door. Kubinyi is nu in balbezit. Udovčić onderschept slim de pass. Udovčić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Vojtekovszki geeft een lange en hoge pass. Udovčić is nu in balbezit. Morgado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morgado krijgt een gele kaart. Udovčić raakt geblesseerd tijdens het duel. Udovčić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Abadan bokst de bal weg.

83e minuut.
Suski is nu in balbezit. Suski probeert naar een medespeler te passen. Vojtekovszki geeft een lange en hoge pass. Sabrok rent richting de bal. Sabrok schiet op doel. Abadan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Szwarne chopcy 2:5

88e minuut.
Udovčić met een sublieme pass. Daar is Weimper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weimper passt de bal in één keer door. Vojtekovszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojtekovszki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zbrosławice 35%, Szwarne chopcy 65%.
FC Zbrosławice - Szwarne chopcy 2:5