Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pszczółki Lechia Mysłowice
głowna Tactiek fantastico
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.1 gemiddelde waardering 54
solid Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen very good


5e minuut.
Żeromski kopt de bal weg. Klungelig pakt Fortuna de bal. Kolasa is nu in balbezit. Kolasa haalt uit met een fantastische trap. Plăvoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - Lechia Mysłowice 0:1

17e minuut.
Kołodziej probeert de bal aan de voet te houden. Somlyódy rent richting de bal. Somlyódy probeert naar een medespeler te passen. Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx schiet op doel. Ayunlewfu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Somlyódy rent richting de bal. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap. Ayunlewfu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Počina passt de bal in één keer door. Kuyckx is nu in balbezit. Czartoryski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czartoryski krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Radizlović passt de bal in één keer door. Fabiniak rent richting de bal. Korbiel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Korbiel krijgt een gele kaart.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korbiel met een snelle inworp. Kravić is nu in balbezit. Kravić geeft een lange en hoge pass. Żeromski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lieberam rent richting de bal. Kabel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kabel krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Lewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Počina. Lewkowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Czartoryski met een snel genomen vrije trap. Fortuna springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Burlikowski geeft de bal voor. Inworp. Počina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx schiet op doel. Ayunlewfu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszczółki 55%, Lechia Mysłowice 45%.
Pszczółki - Lechia Mysłowice 0:1

52e minuut.
Kravić rent richting de bal. Kravić geeft een hoge lob. Parazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Parazzoli geeft een hoge lob. Radizlović maakt een snoekduik en kopt de bal. Ayunlewfu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Kolasa speelt de bal door. Lewkowicz rent richting de bal. Lewkowicz passt de bal in één keer door. Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lieberam heeft problemen om de bal te vangen. Fortuna rent richting de bal. Kolasa is nu in balbezit. Kolasa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Żeromski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - Lechia Mysłowice 0:2

79e minuut.
Runturambi passt de bal in één keer door. Kravić is nu in balbezit. Kolasa rent richting de bal. Żeromski rent richting de bal. Żeromski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kolasa rent richting de bal. Kolasa met een sublieme pass. Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna haalt uit met een fantastische trap. Plăvoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - Lechia Mysłowice 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszczółki 52%, Lechia Mysłowice 48%.
Pszczółki - Lechia Mysłowice 0:3