Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podolanka FC Zbrosławice
nowa1 Tactiek 352
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
43.4 gemiddelde waardering 47.7
goed Schieten solide
matig Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


8e minuut.
Vespi passt de bal in één keer door. Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea passt de bal zonder na te denken. Daar is Górski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Badea is nu in balbezit. Badea geeft een lange en hoge pass. Bereau rent richting de bal. Laraignee onderschept slim de pass. Laraignee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gilardini geeft de bal voor. de Quadros geeft een hoge lob. Forc is nu in balbezit. Forc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Podolanka - FC Zbrosławice 1:0

16e minuut.
de Quadros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyczałkowski probeert de bal met de borst te controleren. Wyczałkowski geeft een lange en hoge pass. Forc is nu in balbezit. Forc draait met de bal, schiet en ... Abadan bokst de bal weg.

27e minuut.
Vidanov speelt de bal door. Babati bereikt de bal nog maar net als eerste. Babati passt de bal zonder na te denken. Laraignee bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraignee draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Podolanka - FC Zbrosławice 1:1

38e minuut.
Vespi passt de bal in één keer door. Gilardini heeft problemen om de bal te vangen. Górski verovert de bal door een tackle van achteren. Górski haalt uit met een fantastische trap. Kerremans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolanka - FC Zbrosławice 1:2

40e minuut.
Wyczałkowski onderschept slim de pass. Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty passt de bal met de wreef. van der Lem bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Lem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Badea onderschept slim de pass. Badea passt de bal zonder na te denken. Górski is nu in balbezit. Górski haalt uit met een fantastische trap. Kerremans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolanka - FC Zbrosławice 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podolanka 55%, FC Zbrosławice 45%.
Podolanka - FC Zbrosławice 1:3

47e minuut.
Babati heeft problemen om de bal te vangen. Babati passt de bal zonder na te denken. Górski rent richting de bal. Górski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Podolanka - FC Zbrosławice 1:4

50e minuut.
Górski kopt de bal weg. Kerremans speelt de bal door. Morgado kopt de bal weg. Laraignee rent richting de bal. Laraignee haalt uit met een fantastische trap. Kerremans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Górski rent richting de bal. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Karniszowaty onderschept slim de pass. Karniszowaty geeft een hoge lob. Forc rent richting de bal. Forc haalt uit met een fantastische trap. Abadan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolanka - FC Zbrosławice 2:4

57e minuut.
Karniszowaty met een sublieme pass. de Quadros rent richting de bal. de Quadros met een sublieme pass. Forc rent richting de bal. Forc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Badea de bal. Karniszowaty onderschept slim de pass. Karniszowaty passt de bal met de wreef. Forc bereikt de bal nog maar net als eerste. Forc schiet op doel. Abadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Willimburgh met een sublieme pass. Vidanov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wyczałkowski. Wyczałkowski krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Geppert geeft een lange en hoge pass. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Forc verovert de bal door een tackle van achteren. Forc schiet op doel. Abadan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolanka - FC Zbrosławice 3:4

68e minuut.
Gilardini geeft de bal voor. Vespi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilardini begaat een overtreding. Gilardini krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vespi met de inworp. de Quadros is nu in balbezit. Morgado onderschept slim de pass. Morgado geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laraignee bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolanka - FC Zbrosławice 3:5

70e minuut.
Bertol komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Forc stond buitenspel. Mateescu komt het veld opgelopen. Willimburgh maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Górski is nu in balbezit. Górski haalt uit met een fantastische trap. Kerremans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laraignee bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraignee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolanka - FC Zbrosławice 3:6

80e minuut.
Bertoche komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podolanka 51%, FC Zbrosławice 49%.
Podolanka - FC Zbrosławice 3:6