Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pszczółki FC Zbrosławice
głowna Tactiek 352
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.6 gemiddelde waardering 50.6
solide Schieten solide
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Počina rent richting de bal. Počina passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Somlyódy de bal. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap. Abadan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - FC Zbrosławice 1:0

4e minuut.
Laraignee bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Badea probeert naar een medespeler te passen. Górski rent richting de bal. Górski schiet op doel. Plăvoi bokst de bal weg. Laraignee is nu in balbezit. Laraignee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pszczółki - FC Zbrosławice 1:1

13e minuut.
Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabel onderschept slim de pass. Badea verovert de bal door een tackle van achteren. Laraignee bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraignee schiet op doel. Plăvoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Kubinyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyckx verovert de bal door een tackle van achteren. Kuyckx geeft een lange en hoge pass. Fabiniak rent richting de bal. Fabiniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vidanov is nu in balbezit. Runturambi begaat een overtreding. Vidanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vidanov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Górski kopt de bal weg. Laraignee is nu in balbezit. Laraignee schiet op doel. Plăvoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - FC Zbrosławice 1:2

21e minuut.
Vidanov geeft een hoge lob. Laraignee kopt de bal weg. Górski heeft problemen om de bal te vangen. Górski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - FC Zbrosławice 1:3

27e minuut.
Vespi met een snelle inworp. Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea passt de bal met de wreef. Morgado is nu in balbezit. Morgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Plăvoi trapt de bal weg. Badea kopt de bal weg. Daar is Łomczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laraignee bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraignee schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Radizlović is nu in balbezit. Radizlović passt de bal in één keer door. Gábris rent richting de bal. Kuyckx verovert de bal door een tackle van achteren. Kuyckx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - FC Zbrosławice 2:3

37e minuut.
Fabiniak rent richting de bal. Fabiniak geeft de bal voor. Klungelig pakt Somlyódy de bal. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pszczółki - FC Zbrosławice 3:3

37e minuut.
Gábris raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bertol komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Klungelig pakt Babati de bal. Babati geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Badea de bal. Górski rent richting de bal. Górski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Počina passt de bal in één keer door. Kuyckx rent richting de bal. Kubinyi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubinyi krijgt een gele kaart. Kuyckx is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Runturambi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Radizlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radizlović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszczółki 52%, FC Zbrosławice 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pszczółki - FC Zbrosławice 3:3

47e minuut.
Somlyódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubinyi rent richting de bal. Kubinyi probeert naar een medespeler te passen. Górski is nu in balbezit. Górski draait met de bal, schiet en ... Plăvoi bokst de bal weg.

49e minuut.
Kubinyi is nu in balbezit. Kubinyi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kabel de bal onder controle te krijgen. Górski rent richting de bal. Górski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Laraignee passt de bal in één keer door. Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea geeft een hoge lob. Babati is nu in balbezit. Babati geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Parazzoli verovert de bal door een tackle van achteren. Laraignee is nu in balbezit. Parazzoli maakt een afschuwelijke overtreding. Parazzoli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Laraignee is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vidanov wilt de vrije trap nemen. Plăvoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Laraignee passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Badea de bal. Badea passt de bal in één keer door. Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Vidanov kopt de bal weg. Laraignee controleert de bal met de borst. Badea rent richting de bal. Badea passt de bal met de wreef. Laraignee rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - FC Zbrosławice 3:4

65e minuut.
Łomczyk geeft de bal voor. Somlyódy kopt de bal weg. Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pszczółki - FC Zbrosławice 4:4

68e minuut.
Fabiniak kopt de bal weg. Vidanov speelt de bal door. Laraignee rent richting de bal. Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea draait met de bal, schiet en ... Plăvoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Runturambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Babati verovert de bal door een tackle van achteren. Laraignee is nu in balbezit. Badea is nu in balbezit. Badea schiet op doel. Plăvoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Somlyódy passt de bal met de wreef. Willimburgh speelt de bal door. Bertol heeft problemen om de bal te vangen. Radizlović rent richting de bal. Radizlović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszczółki 56%, FC Zbrosławice 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pszczółki - FC Zbrosławice 4:4