Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podolanka STAL Opole
nowa1 Tactiek V liga
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
44.5 gemiddelde waardering 52.8
redelijk Schieten solide
matig Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Vehkamäki passt de bal in één keer door. Neubeck is nu in balbezit. Neubeck passt de bal met de wreef. Benavente is nu in balbezit. Benavente draait met de bal, schiet en ... Kerremans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Price geeft een lange en hoge pass. Vehkamäki probeert naar een medespeler te passen. Gilardini heeft problemen om de bal te vangen. Šeat bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Kerremans rent richting de bal. Kerremans geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šeat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pesík geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benavente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pesík geeft een hoge lob. Šeat bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeat geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Šeat bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vasiliu de bal. Vasiliu passt de bal met de wreef. Šeat rent richting de bal. Šeat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolanka - STAL Opole 0:1

43e minuut.
Cornelsen speelt de bal door. Gilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeat onderschept slim de pass. Šeat geeft de bal voor. Vehkamäki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podolanka - STAL Opole 0:2

45e minuut.
Targoński geeft een hoge lob. Inworp. Pesík met een snelle inworp. Šeat is nu in balbezit. Šeat geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podolanka 75%, STAL Opole 25%.
Podolanka - STAL Opole 0:2

47e minuut.
Šeat geeft een hoge lob. Jałocha kopt de bal weg. Šeat rent richting de bal. Šeat schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gilardini de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dielmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neubeck speelt de bal door. Inworp. Bereau met een snelle inworp. Geppert met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Dielmann onderschept slim de pass. Dielmann passt de bal zonder na te denken. de Quadros geeft een hoge lob. Forc rent richting de bal. Forc draait met de bal, schiet en ... Vondruška verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Benavente met een snelle inworp. Pesík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesík passt de bal met de wreef. Vasiliu controleert de bal met de borst. Vasiliu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Podolanka - STAL Opole 0:3

81e minuut.
Šeat is nu in balbezit. Šeat geeft de bal voor. Klungelig pakt Vasiliu de bal. Vehkamäki rent richting de bal. Vehkamäki schiet op doel. Kerremans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podolanka 59%, STAL Opole 41%.
Podolanka - STAL Opole 0:3