Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Małogoszcz United F.C Avengers
A.Fergusona 2 Tactiek 532ipół
62% Balbezit 38%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 51.4
zeer goed Schieten solide
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Mącik met de inworp. Fierli is nu in balbezit. Fierli met een sublieme pass. Zrnić rent richting de bal. Zrnić draait met de bal, schiet en ... Memmi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Jeannin probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Henderyckx met een snelle inworp. Oliveti is nu in balbezit. Oliveti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Białożyński kopt de bal weg. Mącik is nu in balbezit. Mącik geeft de bal voor. Verda heeft problemen om de bal te vangen. Verda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mącik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierli passt de bal in één keer door. Zrnić rent richting de bal. Zrnić schiet op doel. Memmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Fierli probeert naar een medespeler te passen. Albulescu is nu in balbezit. Albulescu geeft een lange en hoge pass. Zrnić rent richting de bal. Zrnić draait met de bal, schiet en ... Memmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Małogoszcz United - F.C Avengers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Małogoszcz United 52%, F.C Avengers 48%.
Małogoszcz United - F.C Avengers 1:0

46e minuut.
Cabal komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Zrnić onderschept slim de pass. Zrnić speelt de bal door. Albulescu rent richting de bal. Albulescu geeft de bal voor. Zrnić maakt een snoekduik en kopt de bal. Memmi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Zrnić schiet op doel. De los Reyes probeert de bal aan de voet te houden. Jeannin rent richting de bal. Jeannin geeft een hoge lob. Zrnić springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Bergonzi kopt de bal weg. Fierli probeert naar een medespeler te passen. Albulescu is nu in balbezit. Albulescu geeft een hoge lob. Zrnić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Fierli kopt de bal weg. Zrnić is nu in balbezit. Met opzet legt Biegun zijn tegenspeler op de grond. Biegun is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

59e minuut.
Albulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stol. Albulescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Mareco komt het veld opgelopen. Theiss komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Jeannin rent richting de bal. Jeannin speelt de bal door. Zrnić is nu in balbezit. Zrnić schiet op doel. De los Reyes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Memmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Inworp. Rogiers komt het veld opgelopen. Kalan komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Memmi trapt de bal weg. Theiss kopt de bal weg. Zrnić is nu in balbezit. Zrnić schiet op doel. Memmi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Małogoszcz United - F.C Avengers 2:0

77e minuut.
Fierli passt de bal in één keer door. Albulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albulescu geeft een lange en hoge pass. Zrnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrnić haalt uit met een fantastische trap. Memmi bokst de bal weg. Mareco rent richting de bal. Mareco geeft een hoge lob. Biesiekierski geeft een lange en hoge pass. Zrnić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Małogoszcz United - F.C Avengers 3:0

83e minuut.
Bergonzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dworzyński is nu in balbezit. Dworzyński geeft de bal voor. Zrnić rent richting de bal. Zrnić schiet op doel. Memmi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Małogoszcz United - F.C Avengers 4:0

83e minuut.
Venczel komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Rogiers is nu in balbezit. Rogiers speelt de bal door. Henderyckx probeert de bal aan de voet te houden. Bergonzi rent richting de bal. Bergonzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Małogoszcz United 47%, F.C Avengers 53%.
Małogoszcz United - F.C Avengers 4:0