Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Małogoszcz United KS CAMEL 2019
A.Fergusona 2 Tactiek newwunited
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
60.2 gemiddelde waardering 58.1
solid Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Moliński speelt de bal door. Dworzyński is nu in balbezit. Ebel verovert de bal door een tackle van achteren. Ebel schiet op doel. Braconnie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Małogoszcz United - KS CAMEL 2019 0:1

8e minuut.
Albulescu onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Albulescu neemt de hoekschop. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Biesiekierski rent richting de bal. Biesiekierski probeert naar een medespeler te passen. Zrnić is nu in balbezit. Zrnić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Małogoszcz United - KS CAMEL 2019 1:1

17e minuut.
Marken passt de bal met de wreef. Ranov is nu in balbezit. Ranov probeert naar een medespeler te passen. Ebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mundev geeft een hoge lob. Salomão bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomão geeft een lange en hoge pass. Ebel is nu in balbezit. Ebel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Marken passt de bal in één keer door. Daar is Moliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moliński speelt de bal door. Ebel heeft problemen om de bal te vangen. Ebel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mundev kan de bal niet met de borst controleren. Białożyński rent richting de bal. Białożyński geeft een hoge lob. Albulescu is nu in balbezit. Albulescu schiet op doel. Dietrich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Ibukić kan de bal niet met de borst controleren. Zrnić rent richting de bal. Ibukić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ibukić krijgt een gele kaart.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Małogoszcz United 62%, KS CAMEL 2019 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Małogoszcz United - KS CAMEL 2019 1:1

63e minuut.
Biesiekierski passt de bal met de wreef. Lusarreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrnić verovert de bal door een tackle van achteren. Zrnić schiet op doel. Dietrich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

63e minuut.
Moliński speelt de bal door. Ebel rent richting de bal. Ebel passt de bal met de wreef. Marken bereikt de bal nog maar net als eerste. Marken draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
van Dieren met de inworp. Jeannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannin passt de bal zonder na te denken. Zrnić heeft problemen om de bal te vangen. Zrnić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Venczel komt het veld opgelopen.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rogiers komt het veld opgelopen. Cabal met een harde bal richting middenveld. Rogiers kopt de bal weg. Klungelig pakt Bulacia de bal. Zrnić is nu in balbezit. Zrnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Małogoszcz United - KS CAMEL 2019 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Małogoszcz United 63%, KS CAMEL 2019 37%.
Małogoszcz United - KS CAMEL 2019 2:1