Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS CAMEL 2019 Małogoszcz United
newwunited Tactiek A.Fergusona 2
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 60.3
goed Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Albulescu is nu in balbezit. Hoàng Tiến tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albulescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Albulescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zrnić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - Małogoszcz United 0:1

7e minuut.
Gnatkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Di Campo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zrnić. Zrnić krijgt een gele kaart.

14e minuut.
van Dieren geeft een hoge lob. Zrnić rent richting de bal. Gnatkowski is nu in balbezit. Zrnić onderschept slim de pass. Zrnić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Biesiekierski passt de bal met de wreef. Albulescu is nu in balbezit. Albulescu geeft een hoge lob. Zrnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - Małogoszcz United 0:2

26e minuut.
Inworp. Albulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fierli is nu in balbezit. Fierli geeft een hoge lob. Zrnić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Inworp. Cabal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS CAMEL 2019 43%, Małogoszcz United 57%.
KS CAMEL 2019 - Małogoszcz United 0:2

53e minuut.
Biesiekierski met een sublieme pass. Jeannin heeft problemen om de bal te vangen. Jeannin probeert naar een medespeler te passen. Zrnić rent richting de bal. Zrnić haalt uit met een fantastische trap. Tonati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Biesiekierski verovert de bal door een tackle van achteren. Biesiekierski passt de bal zonder na te denken. Albulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albulescu geeft de bal voor. Zrnić krijgt zijn hoofd ertegen. Tonati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Mundev geeft een hoge lob. Inworp. Ranov met de inworp. Marken is nu in balbezit. Marken schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Biesiekierski rent richting de bal. van Dieren is nu in balbezit. Biesiekierski geeft een lange en hoge pass. Albulescu is nu in balbezit. Albulescu draait met de bal, schiet en ... Tonati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zrnić is nu in balbezit. Vasallo rent richting de bal. Zrnić verovert de bal door een tackle van achteren. Zrnić haalt uit met een fantastische trap. Tonati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Fierli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Albulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albulescu met een sublieme pass. Jeannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Venczel komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogiers komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Jeannin passt de bal met de wreef. Dworzyński speelt de bal door. Białożyński probeert naar een medespeler te passen. Zrnić rent richting de bal. Zrnić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS CAMEL 2019 48%, Małogoszcz United 52%.
KS CAMEL 2019 - Małogoszcz United 0:2