Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miękkie Bolce La Masia Poland
wsadzić bolca Tactiek Wlasna
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 54.8
good Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen excellent


6e minuut.
Borejko is nu in balbezit. Ferrer verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrer met een sublieme pass. Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Domplatz rent richting de bal. Tofan rent richting de bal. Tofan geeft een lange en hoge pass. Daar is Pârvulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pârvulescu haalt uit met een fantastische trap. Rębisz bokst de bal weg.

12e minuut.
Zabokrzycki is nu in balbezit. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer passt de bal zonder na te denken. Runner geeft de bal voor. Kłosiński probeert de bal met de borst te controleren. Rębisz bokst de bal weg.

14e minuut.
Echaust is nu in balbezit. Agritis verovert de bal door een tackle van achteren. Borejko begaat een overtreding. Borejko krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Klungelig pakt Tofan de bal. Bielczuk is nu in balbezit. Bielczuk probeert naar een medespeler te passen. Aldermand rent richting de bal. Domplatz geeft een lange en hoge pass. Rębisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Florczyk de bal. Tofan rent richting de bal. Tofan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Miękkie Bolce - La Masia Poland 0:1

18e minuut.
Aldermand geeft de bal voor. Bielczuk is nu in balbezit. Tofan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tofan krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Tofan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofan passt de bal zonder na te denken. Pârvulescu heeft problemen om de bal te vangen. Pârvulescu schiet op doel. Rębisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miękkie Bolce - La Masia Poland 0:2

23e minuut.
Domplatz speelt de bal door. Aldermand is nu in balbezit. Aldermand passt de bal met de wreef. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Aldermand kopt de bal weg. Tofan rent richting de bal. Tofan passt de bal zonder na te denken. Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Runner geeft een lange en hoge pass. Bielczuk kopt de bal weg. Domplatz speelt de bal door. Klungelig pakt Tofan de bal. Tofan schiet op doel. Rębisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Zsámboki met een snelle inworp. Runner is nu in balbezit. Runner geeft de bal voor. Tofan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miękkie Bolce - La Masia Poland 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miękkie Bolce 61%, La Masia Poland 39%.
Miękkie Bolce - La Masia Poland 0:3

46e minuut.
Ligocki kopt de bal weg. Sendra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domplatz. Domplatz krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Grabiński passt de bal zonder na te denken. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaust rent richting de bal. Echaust draait met de bal, schiet en ... Sierra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sierra trapt de bal weg. Ferrer speelt de bal door. Domplatz rent richting de bal. Domplatz geeft een lange en hoge pass. Pârvulescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Rębisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miękkie Bolce - La Masia Poland 0:4

62e minuut.
Kłosiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rębisz met een sublieme pass. Fenouillère kopt de bal weg. Pârvulescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferrer geeft een hoge lob. Rębisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Tofan heeft problemen om de bal te vangen. Tofan geeft een hoge lob. Chodacki heeft problemen om de bal te vangen. Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bielczuk kopt de bal weg. Domplatz is nu in balbezit. Domplatz passt de bal met de wreef. Tofan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofan draait met de bal, schiet en ... Rębisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Pârvulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miękkie Bolce 51%, La Masia Poland 49%.
Miękkie Bolce - La Masia Poland 0:4