Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Osiedlowcy Biało-Zieloni
4312 Tactiek yyy
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 45.3
average Schieten solid
average Passen adequate
weak Verdedigen good


2e minuut.
Kamber probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aradszky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeja onderschept slim de pass. Szeja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Osiedlowcy - Biało-Zieloni 0:1

5e minuut.
Daar is Szeja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aradszky legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szeja raakt geblesseerd tijdens het duel. Kreem zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Civelek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Osiedlowcy - Biało-Zieloni 0:2

12e minuut.
Czarnecki passt de bal in één keer door. Wilim is nu in balbezit. Wilim passt de bal in één keer door. Kreem rent richting de bal. Kreem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kamber heeft problemen om de bal te vangen. Kamber geeft een lange en hoge pass. Szeja rent richting de bal. Szeja schiet op doel. Civelek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Civelek met een harde bal richting middenveld. Fidelus kopt de bal weg. Szeja is nu in balbezit. Szeja schiet op doel. Civelek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aradszky is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kamber zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Savola geeft de bal voor. Madincea is nu in balbezit. Madincea geeft een hoge lob. Szeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Osiedlowcy - Biało-Zieloni 0:3

31e minuut.
Savola geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mânzeanu met de inworp. Kamber is nu in balbezit. Kamber geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Fidelus passt de bal met de wreef. Wilim rent richting de bal. Wilim passt de bal zonder na te denken. Fidelus bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidelus geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Aradszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber verovert de bal door een tackle van achteren. Kamber speelt de bal door. Szeja rent richting de bal. Szeja haalt uit met een fantastische trap. Civelek bokst de bal weg.

44e minuut.
Kamber is nu in balbezit. Szeja rent richting de bal. Savola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szeja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kreem neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Civelek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kreem is nu in balbezit. Kreem draait met de bal, schiet en ... Civelek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Osiedlowcy - Biało-Zieloni 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Osiedlowcy 76%, Biało-Zieloni 24%.
Ks Osiedlowcy - Biało-Zieloni 0:4

53e minuut.
Klungelig pakt Szeja de bal. Kreem rent richting de bal. Szeja rent richting de bal. Szeja schiet op doel. Civelek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Osiedlowcy - Biało-Zieloni 0:5

65e minuut.
Kamber is nu in balbezit. Savola bereikt de bal nog maar net als eerste. Savola passt de bal zonder na te denken. Kreem is nu in balbezit. Kreem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Fidelus geeft de bal voor. Inworp. Cicero met een snelle inworp. Rosas is nu in balbezit. Rosas geeft de bal voor. Kunia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Schitelea speelt de bal door. Szeja rent richting de bal. Aradszky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szeja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fidelus wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kreem passt de bal in één keer door. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja onderschept slim de pass. Szeja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Osiedlowcy 56%, Biało-Zieloni 44%.
Ks Osiedlowcy - Biało-Zieloni 0:5