Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biało-Zieloni Ks Osiedlowcy
yyy Tactiek 4312
64% Balbezit 36%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 33.6
solid Schieten average
adequate Passen average
good Verdedigen weak


1e minuut.
Fidelus is nu in balbezit. Boniek verovert de bal door een tackle van achteren. Boniek passt de bal in één keer door. Kuč is nu in balbezit. Kuč draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sá Pato rent richting de bal. Sá Pato passt de bal met de wreef. Tomio speelt de bal door. Kreem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreem haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Cicero met een sublieme pass. Kuč bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuč haalt uit met een fantastische trap. Osial probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boniek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało-Zieloni - Ks Osiedlowcy 0:1

18e minuut.
Czarnecki rent richting de bal. Czarnecki met een sublieme pass. Wilim met een sublieme pass. Kreem is nu in balbezit. Kreem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mânzeanu rent richting de bal. Mânzeanu passt de bal zonder na te denken. Tomio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomio geeft een lange en hoge pass. Szeja maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Inworp. Tomio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kreem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreem geeft een lange en hoge pass. Wilim springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Patuzzo verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wilim neemt de hoekschop. Szeja rent richting de bal. Szeja schiet op doel. Civelek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biało-Zieloni 41%, Ks Osiedlowcy 59%.
Biało-Zieloni - Ks Osiedlowcy 0:1

50e minuut.
Schitelea is nu in balbezit. Wilim onderschept slim de pass. Wilim met een sublieme pass. Szeja rent richting de bal. Szeja schiet op doel. Civelek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Savola probeert de bal met de borst te controleren. Civelek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Czarnecki passt de bal in één keer door. Fidelus bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidelus passt de bal zonder na te denken. Szeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja schiet op doel. Civelek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Butilă probeert de bal met de borst te controleren. Kreem rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Butilă. Kreem wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

66e minuut.
Osial geeft een lange en hoge pass. Tomio is nu in balbezit. Tomio passt de bal zonder na te denken. Daar is Szeja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Biało-Zieloni - Ks Osiedlowcy 1:1

69e minuut.
Wilim geeft de bal voor. Szeja rent richting de bal. Szeja met een sublieme pass. Kreem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreem haalt uit met een fantastische trap. Civelek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wilim is nu in balbezit. Wilim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Tomio is nu in balbezit. Tomio geeft de bal voor. Daar is Gawor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało-Zieloni - Ks Osiedlowcy 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biało-Zieloni 34%, Ks Osiedlowcy 66%.
Biało-Zieloni - Ks Osiedlowcy 2:1