Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ArgItaGerHol FC High-League
523 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.1 gemiddelde waardering 29.1
poor Schieten good
weak Passen weak
average Verdedigen weak


5e minuut.
Lebioda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kurzok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cellers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellers geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Zaradny kopt de bal weg. Desperat rent richting de bal. Desperat passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Inczewski de bal. Inczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kurzok met een snelle inworp. Cellers bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellers onderschept slim de pass. Cellers geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kałuski speelt de bal door. Inczewski kopt de bal weg. Theofrastos is nu in balbezit. Rogoveanu onderschept slim de pass. Rogoveanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cellers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellers geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Benedykciuk de bal onder controle te krijgen. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kałuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Zaradny rent richting de bal. Zaradny probeert naar een medespeler te passen. Lebioda is nu in balbezit. Rogoveanu onderschept slim de pass. Rogoveanu schiet op doel. Kałuski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Latocha passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rogoveanu de bal. Cellers rent richting de bal. Cellers haalt uit met een fantastische trap. Derdaś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Borysewicz is nu in balbezit. Borysewicz geeft een hoge lob. Lebioda heeft problemen om de bal te vangen. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
MacGlashan met de inworp. Gardocki geeft de bal voor. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu haalt uit met een fantastische trap. Kałuski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArgItaGerHol - FC High-League 0:1

42e minuut.
Służewski verovert de bal door een tackle van achteren. Cellers rent richting de bal. Cellers probeert naar een medespeler te passen. Rogoveanu rent richting de bal. Rogoveanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArgItaGerHol 64%, FC High-League 36%.
ArgItaGerHol - FC High-League 0:1

46e minuut.
Cellers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellers passt de bal zonder na te denken. Benedykciuk rent richting de bal. Cellers rent richting de bal. Cellers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Służewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaradny. Służewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Służewski met een snel genomen vrije trap. Derdaś heeft problemen om de bal te vangen. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Theofrastos passt de bal in één keer door. Lebioda rent richting de bal. Rogoveanu onderschept slim de pass. Rogoveanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ArgItaGerHol - FC High-League 0:2

74e minuut.
Inczewski is nu in balbezit. Antosiewicz is nu in balbezit. Inczewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Antosiewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Antosiewicz kan niet meer verder spelen. Świercz komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Służewski rent richting de bal. Służewski geeft een lange en hoge pass. Rogoveanu kopt de bal weg. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zaradny kopt de bal weg. Inczewski rent richting de bal. Oprych tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oprych krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Kalwara speelt de bal door. Cellers kopt de bal weg. Rogoveanu rent richting de bal. Rogoveanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz probeert naar een medespeler te passen. Cellers is nu in balbezit. Cellers schiet op doel. Rogoveanu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Inczewski is nu in balbezit. Oprych verovert de bal door een tackle van achteren. Oprych speelt de bal door. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu schiet op doel. Kałuski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArgItaGerHol 47%, FC High-League 53%.
ArgItaGerHol - FC High-League 0:2